9,3
324 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

324 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik woon in Nieuwegein. Ik zou kunnen switchen naar een dealer in mijn eigen woonplaats, maar ik heb de rit naar Culemborg graag over voor de prettige persoonlijke ontvangst en behandeling in Culemborg.

Paul Brenninkmeijer (Nieuwegein)
19-12-2018

Vriendelijke prima service

A v Zoelen (IJsselstein )
19-12-2018

gemakkelijk in de omgang; behulpzaam

K.V.M. Ferket (Amsterdam)
14-12-2018

Goede service, prima uitleg wat er gebeurt/is gebeurd, herinneringen worden netjes verstrekt, prima onderhoud en een nette en professionele zaak. Met daarbij vriendelijk en behulpzaam personeel!

John Groen (Culemborg)
13-12-2018

Garage Helmond is een heel goed bedrijf en zeer correct in het onderhoud van onze AVENSIS. Het voelt aan als familie in de goede zin van het woord. Voor ons is het een TOP-BEDRIJF met goede werknemers. Altijd een goede sfeer en fijne ontvangst .

P.J.HOFMAN ( PIET ) (IJSSELSTEIN UT)
30-11-2018

Autobedrijf Helmond V.O.F in Culemborg is Professioneel én uiterst Klantvriendelijk !!!

P.H. Wammes- van Elst (Culemborg )
23-11-2018

Vriendelijk personeel, correcte afhandeling.

Cor de Heus (Culemborg)
23-11-2018

Herhaling van het voorgaande: goede service, correcte behandeling, ook van klachten, zeer goede technische service.

B. Penn (Culemborg.)
15-11-2018

Goede service en alle werknemers zijn zeer klant vriendelijk, niet alleen bij de receptie. Top.

J selman
09-11-2018

Service is goed en ze denken mee.

N. dejong
09-11-2018

Vriendelijk personeel, hebben er verstand van. Ik ben prima geholpen.

Mevr. Van der Helm
29-10-2018

Denken mee in oplossingen,zijn niet moeilijk met betalingen,ben al jaren vaste klant ,maken het nooit duurder dan nodig is,goed opgeleid personeel

Bianca Kragtwijk (Culemborg)
29-10-2018

Altijd goede deskundige en snelle service.

Dhr. Zaalberg
19-10-2018

Erg aardig en goede kwaliteit.

A. Haurissa-Valkenburg (Nieuwegein )
11-10-2018

Eerlijk, open en fouten durven toe te geven en het zsm te herstellen.

Schaapveld (Culemborg)
02-10-2018

Makkelijk afspraak te maken, vriendelijk en meedenkende te woord gestaan. Heldere uitleg over factuur, auto gewassen weer meegekregen.

Ron de Vries (Bussum)
26-09-2018

Bij Autobedrijf Helmond in Culemborg denken ze met je mee, komen ze na wat er afgesproken word en heb je het vertrouwen dat je auto in goede handen is.

S van D (Amersfoort)
13-09-2018

Hoge kwaliteit van serviceverlening. Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid. Souplesse bij het maken van serviceafspraken. Afspraak is afspraak.

T. Stad (Culemborg)
05-09-2018

Wij uitstekend tevreden zijn over de service van het totale personeel en directie.

H.fengler (Culemborg)
23-08-2018

Zijn altijd vriendelijk en ander vervoer is er altijd. Auto is ook altijd op de afgesproken tijd klaar

J dijk (Beusichem)
22-08-2018

Bij autobedrijf Helmond wordt je altijd netjes te woord gestaan en helpen ze je waar nodig.Ze zijn heel transparant in de werkzaamheden en stellen je van alles op de hoogte.

Daphne Vermeulen (Culemborg)
15-08-2018

ik hep er een goede ervaring in

roelof hollen (tiel)
10-08-2018

Klant vriendelijke behandeling. Uitstekende uitvoering werkzaamheden.

J.vink (Culemborg )
08-08-2018

Alle afspraken 100% nagekomen. Prettig contact. Goede adviezen. Garantie uitstekend nagekomen.

Henk Reesink (Culemborg)
02-08-2018

Fijn bedrijf, betrouwbaar als het om afspraken gaat, vriendelijke medewerkers.

Jaap van Oort (Culemborg)
25-07-2018

Het is een familiebedrijf, kleinschalig met vriendelijk personeel. Ze nemen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden.

Rian Vervoort (Rossum Gld.)
20-07-2018

Prettig bedrijf

Jørgen Ros (Kesteren)
18-07-2018

Ik ben bij Autobedrijf Helmond prima en deskundig geholpen bij de aanschaf van een lease auto. Goede uitleg, goede communicatie tijdens het proces en ook alle tijd genomen tijdens de uiteindelijke aflevering.

Mevr. A. Wesselius (Culemborg)
17-07-2018

De mensen van Toyota zijn zeer correct en buitengewoon prettig in de omgang. Op de werkzaamheden is niets aan te merken.

Harry de Jong (Culemborg)
20-06-2018

Goede service en verstand van zaken. Zeer klantgericht.

Gijs Kramer Freher (Meteren)
25-05-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.