9,4
360 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,4

360 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klantvriendelijkheid , buitengewoon goede service.

A. Tuyt (Asperen)
09-04-2021

Betrouwbaar, vriendelijk personeel, onderhoud auto volledig naar wens.

H.J. Kanters (Schoonrewoerd)
09-04-2021

Gewoon zo doorgaan waar ze mee bezig zijn.

Jan Verhoeks (Culemborg )
01-04-2021

Ik ben zeer tevreden over autobedrijf Helmond. Ik kom al heel lang in deze garage, word altijd goed en deskundig geholpen. Koffie staat ook altijd klaar! Heb ook altijd goede zaken gedaan met het kopen van mijn nieuwe auto’s. Toyota Helmond, in een woord TOP!!

Henk van Woerkom (Culemborg)
01-04-2021

Denkt met je mee. Raadt zelfs iets af als dat voor hém wel interessant is maar voor mij niet, bijzonder vriendelijk.

Chris (Culemborg)
18-03-2021

Altijd perfect geholpen. Heb hier nog nooit het idee gehad (wel bij andere autobedrijven) dat er dingen gedaan worden die niet echt nodig zijn. Ik woon niet meer in Culemborg, maar de auto blijft hier gewoon in onderhoud.

Bert Blijenberg (Vleuten)
18-03-2021

Je wordt netjes en vriendelijk behandeld.

PlPouw (Geldermalsen )
18-03-2021

Dealer met een mooie showroom. Vriendelijk en vakkundig personeel, en natuurlijk een fijne en betrouwbare auto.

C.J.(Cor) Dingemans (Culemborg)
16-03-2021

Ik ben er altijd goed behandeld.

Gertjan van zanten (Culemborg)
16-03-2021

Als ik een afspraak maak word ik vriendelijk te woord gestaan en men weet wie ik ben. Ik wordt zeer persoonlijk behandeld. Mijn echtgenoot, die al jaren geleden is overleden, was ook altijd zeer te spreken over Helmond. Mocht ik een andere auto nodig hebben dan zal ik zeker weer bij hun aankloppen.

Marian Wttewaall (‘t Goy)
16-03-2021

Ik werd heel vriendelijk en prettig te woord gestaan. Fijn dat ik vervangend vervoer mee kreeg en het was heel helder welke werkzaamheden aan mijn auto gedaan zijn. Helemaal top!

Margriet (Leerdam)
16-03-2021

Een garage met vakmanschap en een uitstekende service. Zeer klantvriendelijk.

Mevr. S.A. Zuurveen (Culemborg)
25-02-2021

Altijd een prettige ontvangst en na afhandeling van de benodigde zaken een kopje koffie, bij langere wachttijd ook een tweede en zelfs derde. Tussendoor soms bericht hoe de stand van zaken is. Als alles gereed is ook prettige uitleg en verdere afhandeling.

frans klaus (ZOELMOND)
22-02-2021

Goeie en snelle service.

S. Andriessen
22-02-2021

Correct, prettige benadering. Klopt wat er is afgesproken. Denken mee met problemen.

Reesink (Culemborg)
22-02-2021

Uitstekende service en een betrouwbare dealer.

P. van den Bosch (Culemborg )
11-02-2021

Deze auto heb ik hier gekocht juist omdat deze dealer zeer sympathiek overkomt. Het zijn vriendelijke, behulpzame en volgens mij zeer kundige mensen.

Gábor Tarján
04-02-2021

Bij Garagebedrijf Helmond is het personeel vriendelijk en klantgericht. Vragen zijn nooit teveel en men denkt met je mee. Service en de klanten staan bovenaan. Ben dan ook zeer tevreden met Toyota Culemborg.

Lydia Scheidt-Moskala (Houten)
04-02-2021

Je wordt op een vriendelijke en persoonlijke manier behandeld, de medewerkers snappen wat voor mij belangrijk is!

Marco Schilder (Beusichem)
29-01-2021

Ben heel gastvrij ontvangen. Kreeg veel uitleg over de auto terwijl ik hem ergens anders gekocht had. Heb nu ook mijn oude auto daar in onderhoud omdat iedereen daar heel vertrouwd voelt. Dit had ik niet bij de vorige dealer. Ook al is deze dealer voor mij ver weg, klein uur rijden, heb ik dat graag over voor zo'n topteam. Kreeg ook een leenfiets aangebode om daarmee naar mijn dochter in Culemborg te gaan. Toen ik plotseling vroeg terug moest naar Eindhoven hebben ze alles in het werk gesteld om de auto eerder klaar te hebben zodat ik niet met mijn dochters auto een keer extra op en neer moest naar Eindhoven. Iedereen, werkplaats, balie medewerkers en afdeling verkoop, hartelijk bedankt voor alles.

Mevr m.j.m. van de Donk (Son en Breugel)
21-01-2021

Klantvriendelijk en super service!

Han (Culemborg)
21-01-2021

Tevreden over het geleverde en zeker ook over de omgang met mij als klant; altijd correct en vriendelijk.

Jan Boonstra (Wijk bij Duurstede)
21-01-2021

Betrouwbaar adres en ze komen ook na wat ze beloven. Zijn erg klantvriendelijk.

Simon Koekkoek (Culemborg)
14-01-2021

Ze zijn allen zeer bekwaam in hun werk. Toppers.

A.Wammes (Culemborg)
04-01-2021

Zeer correct.

N.H. van hoeijen (Culemborg)
28-12-2020

Afspraak is afspraak en de koffie staat klaar.

Bert Streef (Culemborg)
16-12-2020

Service, klantvriendelijk personeel.

C. De Heus (Culemborg )
10-12-2020

Ben zeer tevreden met de service van Helmond Toyota V.O.F.

N.D.D. van Elteren (Culemborg)
10-12-2020

TOYOTA -HELMOND is een super goed en eerlijk bedrijf, nooit problemen. Zij staan altijd voor ons klaar.

Dhr. P.J.HOFMAN (IJSSELSTEIN UT)
10-12-2020

Prima garage met goede vakmensen.

Nico Davelaar (Acquoy)
10-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.