9,3
322 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

322 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goed advies, leuk met afleveren, de auto was ingepakt met zeil, dat konden wij zelf eraf halen. Foto gemaakt en de andere dag al met de post gebracht. Heel vriendelijk. Voorgesteld aan receptie en de monteurs. Heel belangrijk: de corona regels werden goed nageleefd.

Mevr R en Dhr G v.d. Veen
02-09-2020

Vanwege de persoonlijke en deskundige benadering. Alle ervaringen, nu en de afgelopen jaren zijn naar volle tevredenheid.

Harry Kingma (Culemborg)
17-08-2020

Zoals altijd zeer tevreden met de dienstverlening.

Maarten Vreeburg (Culemborg)
13-08-2020

Goede service, aardig personeel en lekkere koffie ;-)

H. Streef (Culemborg)
10-08-2020

Prettige en correcte werkplaats, denken met je mee en altijd een vriendelijke behandeling.

Willem B.
05-08-2020

Gewoon goed.

Tim Schuurman (Culemborg )
05-08-2020

Vriendelijke, vakkundige medewerkers die staan voor hun product. Vooraf kostenopgave van de uit te voeren werkzaamheden. Een prima adres voor aanschaf EN onderhoud van mijn Toyota!

Dhr. B.D. Borgstijn
03-08-2020

Goeie service, vriendelijk personeel, alles top geregeld met vervoer en uitvoering van alle punten op lijst van onderhoud.

J.vink (Culemborg)
03-08-2020

Super klantgericht en top service!

Ann Vertenten (Culemborg)
30-07-2020

Aardige en behulpzame mensen.

Mevr.Zondag (Culemborg )
28-05-2020

Persoonlijke en perfecte service. Ik wil niet de beste prijs maar een eerlijke prijs en ga daarom voor de originele dealer en onderdelen en als er meer tijd nodig is dan mag dat wat extra kosten.Ik wil veilig en betrouwbaar onderweg zijn en ga daarom naar de echte specialist (Toyota dealer in Culemborg).

Dhr. Verkijk (Culemborg)
21-05-2020

Toyota Helmond combineert de professionele werkwijze van een Toyota dealer met de ouderwetse klantbehandeling van de dorpsgarage, een unieke combinatie! Helder over de te verwachten kosten, zeer uitgebreide specificatie van de verrichte werkzaamheden, kortom, zeer aan te bevelen voor onderhoud aan Toyota's.

Dhr. J. Groenendaal (Meteren)
06-05-2020

Heel aardig personeel, altijd vooraf prijsopgave, goede service en verstand van zaken!

Loes
29-04-2020

Omdat ik zeer tevreden ben over deze dealer.

Dhr. D.J.Burggraaf (Leerdam)
20-04-2020

Ze staan altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel. Ze weten waar ze over praten.

Wim Prijn (Culemborg)
17-04-2020

Prima garage, komt afspraken correct na en geeft een goede service.

Paul Buttinger (Baarn)
17-04-2020

In dit autobedrijf wordt een hoge norm gehanteerd m.b.t. klant-leverancier benadering.

H v.d.K (Geldermalsen)
17-04-2020

Super service en vriendelijke personeel! Echt een aanrader!

Fam Smits (Beusichem )
17-04-2020

Ik ben al meer dan 10 jaar klant. Wordt altijd zeer vriendelijk en zeer vakkundig geholpen door alle medewerkers, zowel verkoop, receptie als de medewerkers in de werkplaats!

Jolanda de Weijer (Zoelen)
26-03-2020

Goede service. Occasionprijzen hoog.

Bert Reitsma (Culemborg)
13-03-2020

De verkoper heeft de nodige contacten gelegd om mij als klant binnen te halen. Daarnaast vind ik de Service, Klantvriendelijkheid en de Bejegening erg belangrijk en die was bij bedrijf Helmond Top! Toen de betaling (via ING ) bij aflevering van de auto problemen gaf en de spanning bij mij opliep, werd ik gerustgesteld en zonder problemen kreeg ik een Demo auto mee.

Mw. A.M. Scheidt-Moskala (Houten)
12-03-2020

Ik werd als vrouw meteen serieus genomen. Er werd niet neerbuigend gedaan. Dat gebeurde wel bij een ander autobedrijf.

Marian Verhoef (Lienden)
05-03-2020

Uitstekende service en informatievoorziening met bovendien vriendelijk en behulpzaam personeel!

John Groen (Culemborg)
26-02-2020

omdat een tien nooit haalbaar is

Fred.v.d.Hek (Wijk bij Durstede)
19-02-2020

Vriendelijke en deskundige medewerkers, altijd bereid om te helpen. Afspraken worden altijd nagekomen.

P van den Bosch (Culemborg )
19-02-2020

Is gewoon een heel prettig bedrijf om mee te doen te hebben.

H Schuts (Culemborg)
19-02-2020

Helmond maakt actief afspraken, weet wat er moet gebeuren en communiceert goed.

H. Waay (Geldermalsen)
19-02-2020

Zeer prettig personeel. Goede informatie. Prijstechnisch prima

Henk Reesink (Culemborg)
19-02-2020

Omdat ik met veel geduld behandeld ben en met respect wanneer ik niet alles meteen opsloeg kwam er nog een belletje met een herinnering .

Lidian Snijders (Leerdam)
19-02-2020

Vertrouwd merk en goede relatie

Jan Puts (Culemborg)
12-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.