Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

304 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Efficiënt, duidelijk en kordaat handelend.

Paul Buttinger (Baarn)
30-10-2019

Prima garage, vriendelijke mensen.

Dhr H.van der Wal
29-10-2019

Alle aandacht, zowel bij eerste bezoek als bij offerte, proefrit, definitieve keuze, telefoontjes over aflevering en de feestelijke afleverdag. Hulde!

Inge de Bruin (Culemborg)
23-10-2019

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Anja Valkenburg (Nieuwegein )
16-10-2019

Deskundig vriendelijk ik heb daar mijn auto gekocht.

Wim van Asperen
16-10-2019

Prima service en klantgericht op een ontspannen manier.

Rob Beukers (Gorinchem )
03-10-2019

Mijn auto is heel snel nagekeken. Daarbij ben ik thuis gebracht en in de middag weer opgehaald. Super.

El langenberg (Culemborg)
27-09-2019

Zeer vriendelijk team. Goed te woord gestaan. Rekening keurig uitgelegd. Vervangende auto gratis als service. Voucher meegekregen om de auto te laten wassen. Dit kon die dag niet ivm onderhoud aan de wasstraat. Terwijl ik er eigenlijk geen recht op had. Al met al een superservice!!!

Ferry van Klaveren (Culemborg)
26-09-2019

Heb zelf nog niet veel ervaring met deze dealer. Maar wat ik in mijn omgeving hoor is de service uitstekend. Het eerste jaar beviel prima, al is het pas echt te beoordelen als er problemen met de auto zijn.

Adrie van Putten (Culemborg)
24-09-2019

Hoewel ik niet op de planning stond was de garage bereid om mijn koplamp en zekering even "tussendoor" te repareren. Heel fijn want nu kon ik mijn reis naar Maastricht met functionerende lampen voortzetten.

Marlike Kocken (Schin op Geul)
24-09-2019

Zeer goede dealer, vriendelijk en eerlijk in advies. Wij zijn super tevreden, alles wordt netjes geregeld en bij vragen kan je altijd zonder problemen terecht.

A van zijl (Culemborg)
20-09-2019

Goede service, eerlijke en vriendelijke mensen.

R van kessel (Culemborg)
04-09-2019

Goede service vriendelijke ontvangt

Henk van vuren (Geldermalsen )
03-09-2019

Goed

J vink (Culemborg)
30-08-2019

Personeel is zeer vriendelijk bij binnenkomst staan je vriendelijk te woord en de service is TOP

HJ Koning (IJsselstein)
07-08-2019

Prima ontvangst goede afspraken en van te voren prijsopgaaf

Hennie van Ewijk (Culemborg)
31-07-2019

Zeer klantvriendelijk. Denkt mee en houdt zich aan afspraken.

Mevr. Koopman (Culemborg)
26-07-2019

Netjes, vriendelijk en niet opdringerig. Komen afspraken goed na.

John Verbeek
23-07-2019

Vanaf binnenkomst tot aflevering zijn de gesprekken zeer harmonieus verlopen. De kundigheid, nuchterheid en vooral de klantwens begrijpen heeft de doorslag gegeven.

Ronald van Vark (Culemborg)
23-07-2019

Prima service.Staan altijd klaar.Deskundig personeel.

Bep Klarenbeek (Culemborg)
17-07-2019

Geweldige service en zeer betrouwbaar!

Maria Berendsen (Culemborg)
04-07-2019

Vriendelijke receptioniste en verkopers.Zeer goede service en klantvriendelijk.

Thomas van Es. (Asperen.)
10-05-2019

Worden altijd correct behandeld. Koffie goed en de paaseitjes ook??

Jan Verhoeks (Culemborg. )
08-05-2019

Onderhoud wordt altijd correct en volgens afspraak uitgevoerd. Alle medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam!

Jolanda (Zoelen)
08-05-2019

Vriendelijk, deskundig en correct!!

Henk van Woerkom (Culemborg)
08-05-2019

Werkelijk een zeer prettige garage. We zijn via de goede ervaringen van een vriendin van ons daar terecht gekomen en zijn zelf ook goed te spreken over de geboden service. Afspraak, afhandeling, terugkoppeling verliepen correct en conform de afgesproken kosten. Dit keer hebben we ook de navigatie laten updaten. We genieten nu weer van een vlekkeloze navigatie.

Dhr. J. Raven (Nieuwegein)
30-04-2019

Ik heb een klein jaartje geleden een Prius+ gekocht bij hun en vanaf dag 1 klaag ik over een gebonk. Ik zit al een jaar met een euvel in mijn Prius die ze niet kunnen oplossen. Telkens als ik over drempels rij of over klinkerwegen hoor ik gebonk en het trilt door naar mijn stuur. Telkens klaag ik erover maar ze zeggen steeds dat het aan de subframe ligt maar dat is niet zo. Zou graag willen dat het snel word opgelost voordat mijn garantie verlopen is. Als ze niks meer gaan doen dan moet ik een externe bedrijf inschakelen om het grondig uit te zoeken en dat gebonk te achterhalen.

Mnh kariman (Eindhoven )
24-04-2019

Prima service, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Eduard Zandvliet (Culemborg)
24-04-2019

Prima dealer en prettige mensen. Goede service.

Simon de Wit (Culemborg )
10-04-2019

Je wordt er altijd snel en goed geholpen!

Rob Rijksen (Culemborg)
09-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.