9,3
322 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

322 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Service gericht, no nonsens

Margo Verberne (Culemborg )
12-02-2020

Alle medewerkers zijn kundig en behulpzaam.Als er problemen zijn worden ze direkt en goed verholpen.

Cor Borgstijn (Culemborg)
24-01-2020

Ik heb een jarenlange relatie met Helmond. Ik voel me daar altijd welkom.

Frans van Koppen (Culemborg )
22-01-2020

Zeer vriendelijk en behulpzame behandeling.

Simon Koekkoek (Culemborg)
15-01-2020

Klantvriendelijk bedrijf. Servicegericht. Korte lijnen en deskundig advies.

Wim Holleman
15-01-2020

Vriendelijk, vakbekwame en behulpzame medewerkers.

Peter van Kuik
30-12-2019

Bedrijf met prima uitstraling, niet te groot, waardoor er nog sprake kan zijn van goede persoonlijke contacten. Ter plaatse wachten op een kleine reparatie oid. is geen straf!

Martin van Ingen (Geldermalsen)
18-12-2019

Vriendelijk, zorgvuldig en correct.

J. H. Boonstra
18-12-2019

Wordt ten alle tijden correct behandeld, afspraak is afspraak.Goede ontvangst bij receptie wordt koffie aangeboden.Bij bijkomende reparatie wordt er contact opgenomen, om na afloop niet voor verrassingen te staan.

Peter van der Meulen (Houten)
18-12-2019

Het is echt een geweldig goed bedrijf en het personeel is zeer gemotiveerd m.a.w. Top-bedrijf.

P.J.HOFMAN ( PIET ) (IJSSELSTEIN UT)
11-12-2019

Alle medewerkers ervaar ik als supervriendelijk, open en in staat om echt contact te maken.Transparantie over kosten en eerlijkheid voelen goed.Belangrijkste is het gevoel van persoonlijke benadering.

Gabriëlle Nijhuis (Culemborg)
04-12-2019

prima bedrijf, denk met je mee.een pluspunt is ook dat alle medewerkers er al vele jaren werkzaam zijn. Dat is ook al een heel goed teken

Cor Borgstijn (Culemborg)
03-12-2019

Al jaren naar grote tevredenheid kom ik hier!!

Jørgen Ros
27-11-2019

Zoals ik al eerder heb vermeld, vind ik het een goed bedrijf en de auto is voor de servicebeurt daar in goede handen.

Mevr. v. Veenendaal
27-11-2019

Wij komen er al jaren

G.j. van wijngaarden (Culemborg)
22-11-2019

Betouwbaar vriendelijk behulpzaam technisch onderlegd

Hans van Zanten (Culemborg)
19-11-2019

Wij zijn tevreden goede garage.

J.B. van de Giessen-den Besten (Gorinchem)
07-11-2019

Service is goed en onderhoud is goed uitgevoerd. Volledig tevreden.

Michael (Culemborg)
05-11-2019

Efficiënt, duidelijk en kordaat handelend.

Paul Buttinger (Baarn)
30-10-2019

Prima garage, vriendelijke mensen.

Dhr H.van der Wal
29-10-2019

Alle aandacht, zowel bij eerste bezoek als bij offerte, proefrit, definitieve keuze, telefoontjes over aflevering en de feestelijke afleverdag. Hulde!

Inge de Bruin (Culemborg)
23-10-2019

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Anja Valkenburg (Nieuwegein )
16-10-2019

Deskundig vriendelijk ik heb daar mijn auto gekocht.

Wim van Asperen
16-10-2019

Prima service en klantgericht op een ontspannen manier.

Rob Beukers (Gorinchem )
03-10-2019

Mijn auto is heel snel nagekeken. Daarbij ben ik thuis gebracht en in de middag weer opgehaald. Super.

El langenberg (Culemborg)
27-09-2019

Zeer vriendelijk team. Goed te woord gestaan. Rekening keurig uitgelegd. Vervangende auto gratis als service. Voucher meegekregen om de auto te laten wassen. Dit kon die dag niet ivm onderhoud aan de wasstraat. Terwijl ik er eigenlijk geen recht op had. Al met al een superservice!!!

Ferry van Klaveren (Culemborg)
26-09-2019

Heb zelf nog niet veel ervaring met deze dealer. Maar wat ik in mijn omgeving hoor is de service uitstekend. Het eerste jaar beviel prima, al is het pas echt te beoordelen als er problemen met de auto zijn.

Adrie van Putten (Culemborg)
24-09-2019

Hoewel ik niet op de planning stond was de garage bereid om mijn koplamp en zekering even "tussendoor" te repareren. Heel fijn want nu kon ik mijn reis naar Maastricht met functionerende lampen voortzetten.

Marlike Kocken (Schin op Geul)
24-09-2019

Zeer goede dealer, vriendelijk en eerlijk in advies. Wij zijn super tevreden, alles wordt netjes geregeld en bij vragen kan je altijd zonder problemen terecht.

A van zijl (Culemborg)
20-09-2019

Goede service, eerlijke en vriendelijke mensen.

R van kessel (Culemborg)
04-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.