9,4
419 beoordelingen
Toyota_GoToyota_AygoX_private-lease_1920x1080

Toyota Private Lease

Nu vanaf € 284,- per maand

Met Toyota Private Lease rijd je nú al vanaf € 284,- per maand in een splinternieuwe Toyota. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparaties en wegenbelasting. All-in dus! En met Private FlexLease kun je vanaf € 20,- per maand extra al na één jaar opzeggen. Ook genieten van zorgeloos rijplezier? Go Toyota!

Waarom Toyota Private Lease?

 • Met Private FlexLease al na 1 jaar kosteloos opzegbaar

 • Tussentijds aanpassen van de kilometrage is mogelijk

 • Géén maximumleeftijd

 • Ongevallen inzittendenverzekering inbegrepen

 • Kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies

toyota-private-lease-sl1-555x249.jpg

All-in, je betaalt alleen nog de benzine

Wegenbelasting
Toyota Private Lease is inclusief wegenbelasting

Verzekering
Jouw Toyota is volledig verzekerd: WA-verzekering met cascodekking

Onderhoud & Reparatie
Gespecialiseerde Toyota monteurs werken aan jouw auto

Afleverkosten
Je betaalt geen extra kosten voor het afleveren van jouw Toyota

24-uurs pechhulp
Je kunt rekenen op pechhulp in Europa

Vervangend vervoer
Bij werkzaamheden langer dan één werkdag

Bandenservice
Vervanging van versleten banden

Voordelen Toyota Private Lease

Met Toyota Private Lease rijd je een Toyota nu al compleet zorgeloos vanaf € 289,- per maand*. Alles is inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie, vervangend vervoer, pechhulp in Europa, zelfs nieuwe banden. Je betaalt dus alleen nog de benzine. Kies je voor Private FlexLease, dan kun je het contract al na één jaar opzeggen. Om zeker te weten dat je de goede keuze maakt, heb je bij de nummer één in betrouwbaarheid sowieso 14 dagen bedenktijd.

toyota-private-lease-sl1-1140x380.jpg
Éxtra zorgeloze Private Lease voordelen

Zeker in deze onzekere tijden zit je niet te wachten op onaangename verrassingen. Daarom geeft Toyota Private Lease je nu nog meer flexibiliteit en zekerheid. Zo kan je jouw Toyota nu direct online bestellen en bezorgen we die gratis bij jouw thuis. Uiteraard op veilige afstand. Daarbij profiteer je van een inbegrepen Ongevallen inzittendenverzekering en hanteren we bij nieuwe aanvragen géén maximumleeftijd. En krijg je te maken met ontslag of ongewenst inkomensverlies, dan is jouw Toyota Private Leasecontract kosteloos opzegbaar.

landing-pl-sl2-555x249.jpg
Wil je Toyota Private Lease op een ander model?

Vind je niet het model waarin je specifiek geïnteresseerd bent? Geen probleem bij Toyota Financial Services! Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

toyota-private-lease-sl2-555x249.jpg
Neem contact met mij op

Veelgestelde vragen

Private Lease - Algemeen
 • 1. Wat is Toyota Private Lease?

  Met Toyota Private Lease rij je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Toyota. Alle services zijn inbegrepen in het maandbedrag, zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en pechhulp onderweg. Je betaalt zelf de brandstof, eventuele verkeersboetes, parkeerkosten en bij schade een eigen risico (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging). Na afloop van het contract kun je de auto weer inleveren bij jouw Toyota dealer.

 • 2. Wat is Toyota Private FlexLease?

  Toyota Private FlexLease biedt je alle voordelen van private lease. Daarnaast kan het leasecontract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt. Je kunt het contract dus bij 12 maanden opzeggen en auto dan na 14 maanden inleveren, omdat de opzegging dan ingaat.

  Je kunt het contract per mail opzeggen bij de leasemaatschappij Toyota Financial Services via renewal@toyotafs.nl.

  Let op! Deze optie kun je alleen aanvragen voordat jouw leasecontract ingaat en niet gedurende de leaseperiode.

 • 3. Is Toyota Financial Services ook aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

  Ja, een private leasecontract via Toyota Financial Services voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Zo kun je erop vertrouwen dat je veilig, verantwoord en vertrouwd een Toyota leaset.

 • 4. Is private lease iets voor mij?

  Private lease is geschikt voor elke particulier vanaf 18 jaar oud en met een geldig rijbewijs, die voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto wil rijden. In veel gevallen is het een aantrekkelijke keuze, toch is het altijd verstandig om naar jouw eigen situatie te kijken. Onze adviseurs helpen je graag verder.

 • 5. Hoe kom ik met jullie in contact?

  Je kunt contact opnemen met jouw Toyota dealer of rechtstreeks met de leasemaatschappij Toyota Financial Services. Toyota Financial Services is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0347 – 367 955. Je kunt jouw vragen ook via ons contactformulier stellen.

 • 6. Wanneer heb ik recht op wegenbelasting/motorrijtuigenbelasting korting?

  Volledig elektrische auto’s
  Voor een volledig elektrische auto betaal je geen motorrijtuigenbelasting. Dit voordeel geldt tot en met 2024. Vanaf 1 januari 2025 wordt dit belastingvoordeel afgebouwd. 

  Plug-in Hybrid auto’s
  Voor Plug- in Hybrid auto’s geldt een korting op de motorrijtuigenbelasting. Ook voor Plug- in Hybrids wordt de korting vanaf 1 januari 2025 afgebouwd.

  Wat betekent dit voor u?
  De afbouw van het belastingvoordeel kan betekenen dat het maandtarief vanaf 1 januari 2025 hoger wordt tijdens de looptijd van jouw leasecontract.

  Wil je meer weten over de korting op de motorrijtuigenbelasting? Kijk op rijksoverheid.nl.

Private Lease - Aanvragen & bestellen
 • 1. Wat krijg ik allemaal voor de leaseprijs?

  Je betaalt Toyota Financial Services iedere maand het leasetarief. Hiervoor krijg je het volgende:

  • Je mag de auto gebruiken
  • Wij betalen reparaties en onderhoud
  • Wij zorgen ervoor dat de auto WA-verzekerd is en dragen het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van € 300,- per niet-verhaalbare schade)
  • Schadeherstel en ruitreparatie (bij ruitvervanging geldt er een eigen bijdrage van € 90,-)
  • Personen ongevallenverzekering voor inzittenden • Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
  • Bandenvervanging (bij normaal gebruik)
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
  • Hulp bij een ongeval in het binnen- of buitenland (dit geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt)
  • Pechhulp in Europa, Israël, Marokko, Tunesië en Turkije (Bij jouw private leaseauto ontvang je ook een groene kaart. Daarop staat precies in welke landen je gedekt bent. De pechhulp geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt.))

  Je betaalt zelf nog de brandstof, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten.

 • 2. Moet ik vooraf borg betalen?

  Nee, je betaald bij ons geen borg.

 • 3. Is het mogelijk om een vooruitbetaling te doen?

  Ja, bij Toyota Private Lease is het mogelijk om een vooruitbetaling te doen. De vooruitbetaling wordt dan gebruikt om elke maand, gedurende de hele looptijd zoals afgesproken op het contract, een gelijkblijvend gedeelte van jouw maandbedrag te voldoen. Zo hoef je maandelijks slechts nog het resterende deel van jouw maandbedrag te betalen. Aan het einde van de leaseperiode is de vooruitbetaling verbruikt. Bij een eventuele verlenging van jouw leasecontract is de vooruitbetaling dan ook niet meer van toepassing.

  Voorbeeld
  Je betaalt een bedrag van € 1.800,- vooruit voor een contract van 36 maanden. Jouw maandbedrag wordt dan elke maand met € 50,- (= € 1.800,- / 36) verlaagd.

 • 4. Hoe verloopt een private leaseaanvraag?

  1. Kies jouw ideale auto: Zoek jouw Toyota uit en plaats je bestelling online. Is je favoriete model niet beschikbaar in de uitvoering zoals je hem wilt hebben? Neem dan contact met de Toyota dealer. Jouw Toyota dealer helpt je graag verder met het volledig samenstellen van je Toyota met een uitgebreide aanbod aan opties en accessoires. Ook als je huidige auto wilt inruilen is de Toyota dealer het juiste adres.
  2. Stuur jouw gegevens op: Verstuur jouw aanvraag en ontvang direct per e-mail de bevestiging.
  3. BKR-check: Na het versturen van jouw aanvraag wordt automatisch een toetsing bij Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) gedaan. De uitkomst van de BKR-toetsing ontvang je binnen enkele minuten in een tweede e-mail. Hierin vind je ook meer informatie over het vervolg van het aanvraagproces. Jouw persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd.
  4. Vervolg jouw aanvraag in je persoonlijke klantomgeving: Als je BKR-toetsing positief is, dan nodigen wij je uit om de rest van je persoonlijke- en financiële gegevens in te vullen binnen jouw persoonlijke Toyota klantomgeving. Je kunt jouw aanvraag geheel volgen binnen deze klantomgeving.
  5. Kies het aflevermoment en -plaats: Voor de levering van de auto wordt er contact met je opgenomen. Hierbij kun je aangeven bij Toyota dealer de auto geleverd moet worden. Wij begrijpen het als je nu liever niet de deur uitgaat. In dat geval kan de auto uiteraard ook worden thuisbezorgd, op het moment dat jou het beste uitkomt.
  6. Service & onderhoud: Gedurende het leasecontract kun je bij jouw Toyota dealer terecht voor service en onderhoud. Bij problemen of vragen kun je natuurlijk ook met ons contact opnemen.
 • 5. Welke gegevens zijn er nodig voor een aanvraag?

  Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie hebben wij minimaal de volgende gegevens van je nodig:

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer en e-mailadres
  • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud)
  • Kopie geldig Nederlands rijbewijs (voor- en achterkant)
  • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten
  • Inzicht in je andere betaalverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering)

 • 6. Wordt Toyota Private Lease aangemeld bij het Bureau kredietregistratie (BKR)?

  Ja, een private leasecontract wordt altijd geregistreerd bij het BKR. Een registratie betekent dat wij jouw leaseovereenkomst aanmelden bij het BKR. Hierdoor kunnen kredietverstrekkers zien dat je bij ons een lopende verplichting heeft. Hier kan dan rekening mee worden gehouden bij een toekomstige kredietaanvraag. Wij registreren een bedrag dat gelijk staat aan 100% van de som van alle maandtermijnen.

  Voorbeeld:
  Jouw maandbedrag is € 250,- en je hebt een looptijd van 48 maanden gekozen. In totaal betaalt je dus 48 x € 250,- = € 12.000,-. Voor de BKR-registratie wordt het volledige bedrag geregistreerd.

  Private leasecontracten worden bij het BKR geregistreerd om je als consument te beschermen tegen te hoge financiële lasten. Wij bekijken en beoordelen daarom hoeveel je kunt betalen.

 • 7. Zit ik meteen vast aan het private leasecontract na ondertekening?

  Nee, na ondertekening van het contract dient jouw kredietaanvraag nog te worden goedgekeurd op basis van het acceptatiebeleid van Toyota Financial Services en wet- en regelgeving die hierop van toepassing zijn. Het leasecontract treedt pas in werking als deze goedkeuring is verkregen. Hierover word je per e-mail geïnformeerd.

  Op het moment dat de leaseovereenkomst inwerking is getreden, heb je vervolgens een bedenktijd van 14 dagen. Na het verstrijken van deze bedenktijd bestelt Toyota Financial Services jouw nieuwe Toyota.

 • 8. Hoe vraag ik een parkeervergunning aan voor mijn private leaseauto?

  Je kunt contact opnemen met Toyota Financial Services via telefoonnummer 0347 - 367 954 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur ) of per e-mail contractbeheer@toyotafs.nl. Wij helpen je graag verder met een machtiging. Met deze machtiging kun je zelf een parkeervergunning aanvragen in jouw gemeente.

Private Lease - Contract & voorwaarden
 • 1. Mogen andere personen in mijn private leaseauto rijden?

  Ja, dat mag. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs mag, indien je hiervoor toestemming geeft in de auto rijden. Je blijft wel altijd verantwoordelijk voor de auto, ook als je hem uitleent. Dat geldt ook voor schades en bekeuringen die anderen met jouw private lease auto maken.

 • 2. Ik heb de eerste factuur ontvangen. Waarom is dit bedrag hoger is dan het afgesproken maandbedrag?

  Bij Toyota Financial Services betaal je altijd één maandtermijn vooruit. Op de eerste factuur staat meestal ook een bedrag voor het aantal dagen die je in de maand van aflevering heeft gereden.

  Voorbeeld: Je haalt jouw private leaseauto 25 januari op. Je betaalt voor januari een deel van het maandbedrag, van 25 t/m 31 januari. Ook betaal je direct voor de maand februari.

  Alle volgende maandfacturen komen wel overeen met het maandbedrag op jouw contract. Let op: Het maandtarief kan wijzigen door een verhoging in aanschafbelasting (bpm) of motorrijtuigenbelasting/houderschapsbelasting (hsb).

 • 3. Is het mogelijk om tussentijds mijn Toyota Private Lease Contract op te zeggen?

  Ja, dat is mogelijk. Bij opzegging worden er wel extra kosten bij je in rekening gebracht.

  Voortijdige beëindiging in 1e jaar
  Bij voortijdige beëindiging tijdens het 1e jaar dient je alle maandtermijnen (12 termijnen) van dat jaar te voldoen, alsmede 40% van de resterende maandtermijnen van het totale contract.

  Voorbeeld 
  Jouw contract heeft een looptijd van 48 maanden en het maandbedrag is € 250,-. Het contract wordt beëindigd in het eerste jaar, in de 6e maand. Je betaalt dan 6 x € 250,- = € 1.500,- en 40 % van 36 x € 250,- = € 3.600,-. Dus: € 1.500,- + € 3.600,- = € 5.100,-.

  Voortijdige beëindiging na 1e jaar
  De hoogte van de opzeggingsvergoeding bij het opzeggen van jouw private leasecontract na het 1e jaar kan op 2 manieren worden berekend. Van de 2 berekeningswijzen betaal je uiteraard altijd de laagste opzeggingsvergoeding. Na inlevering van jouw leaseauto wordt het private leasecontract ontbonden. 

  Berekeningswijze 1: 
  De opzeggingsvergoeding is 40% van de resterende termijnen die je zonder de opzegging nog zou moeten betalen.

  Berekeningswijze 2: 
  De opzeggingsvergoeding is het verschil tussen de totale maandtermijnen die je hebt betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging, én de totale – hogere – maandtermijnen die je tot dat moment had moeten betalen als je direct de overeenkomst voor de kortere duur was aangegaan. De laagste van deze twee opzeggingsvergoedingen is de opzeggingsvergoeding die je dient te betalen. 

  Hoe wordt de berekeningswijze van de opzeggingsvergoeding nu in de praktijk gehanteerd? Via onderstaande voorbeelden maken wij je dat verder duidelijk.

  Voorbeeld
  Jouw maandbedrag is € 200,- en jouw contract heeft een looptijd van 36 maanden. Je zegt jouw contract op voor het begin van de 25e maand. 

  Berekeningswijze 1: 
  Zonder de opzegging zou je aan maandtermijnen nog 12 maanden x € 200,- = € 2.400,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt 40% van € 2.400,- = € 960,-.

  Berekeningswijze 2: 
  Het leasetarief gebaseerd op een looptijd van 24 maanden was, ten tijde van het aangaan van jouw overeenkomst, € 250,- per maand. Het verschil in tarief dat je hebt betaald op basis van 36 maanden ten opzichte van het tarief gebaseerd op 24 maanden, is € 50,- per maand. De opzeggingsvergoeding bedraagt de verstreken looptijd van 24 maanden x € 50,- = € 1.200,-. 

  In dit rekenvoorbeeld is de opzeggingsvergoeding berekend op Berekeningswijze 1 (€ 960,-) het laagst. Dit bedrag betaal je ons. Wij ontbinden het contract zodra je de auto heeft ingeleverd.

  Meer informatie over de rekenwijzen van de opzeggingsvergoeding vind je terug in de Algemene voorwaarden en de Aanvullende voorwaarden.

  TIP! Toyota Private FlexLease: na 1 jaar opzegbaar

  Toyota Private FlexLease bied je alle voordelen van private lease. Daarnaast kan het leasecontract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt.

 • 4. Wat gebeurt er met het contract als ik overlijd?

  Bij overlijden zorgen wij dat zaken snel en simpel worden afgehandeld. Jouw nabestaanden kunnen het contract zonder extra kosten opzeggen of overnemen.

  Als het contract ook op naam van je partner staat, blijft je partner gewoon in de auto rijden. Uiteraard kijken wij nog wel samen naar de financiële situatie. Mocht blijken dat de private leaseauto niet langer financieel haalbaar is, dan kan de auto worden ingeleverd en wordt het contract zonder extra kosten beëindigd.

 • 5. Wat moet ik doen als mijn inkomen wijzigt, bijvoorbeeld door ontslag, arbeidsongeschiktheid of scheiding?

  Bij verlies van inkomen kun je in de volgende gevallen kosteloos het contract opzeggen:

  • Gedwongen ontslag, niet jouw eigen schuld (op staande voet)
  • arbeidsongeschiktheid
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap

  Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Je moet aantonen dat het geval zich heeft voorgedaan.
  • Je moet aantonen dat je daardoor de leasetermijnen niet meer kunt betalen. Dit gebeurt door middel van een nieuwe inkomsten/lastenberekening.
  • Je heeft altijd aan alle verplichtingen uit deze overeenkomst voldaan.

  Een beëindiging gaat altijd in op de laatste dag van de maand. Je betaalt alleen extra kosten als je meer kilometers hebt gereden dan is afgesproken. Als de auto schade heeft die niet gemeld is, kunnen wij het eigen risico en een eigen bedrage aan jou doorbelasten.

  De voorwaarden die hierop van toepassing zijn, kun je terugvinden in de Aanvullende Voorwaarden Private Lease in artikel 48 (zie downloadbestand hieronder).
  Bij verlies van inkomen vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0347 – 367 950 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30) of per e-mail via particulier@toyotafs.nl. Samen bekijken we of we jouw contract kunnen aanpassen, zodat het weer binnen jouw budget past. In alle gevallen is het mogelijk om jouw contract kosteloos op te zeggen.

 • 6. Hoe kan ik een klacht doorgeven?

  Wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening of dat je vindt dat zaken anders zouden moeten gaan. Wij hopen dat je ons daarover informeert.

  Klachten over onze financiële dienstverlening kun je mailen naar klachten@toyotafs.nl. Ons uitgangspunt is dat je binnen 14 dagen een schriftelijke reactie van ons ontvangt. Als deze termijn niet haalbaar is, informeren wij je daar tijdig over.

  Ben je van mening dat wij onvoldoende aandacht besteden aan jouw klacht, dan kun je terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. Je kunt jouw klacht binnen 12 maanden voorleggen aan de Geschillencommissie Private Lease. De Geschillencommissie biedt de consument één loket voor al zijn of haar klachten over private lease en is opgericht om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn bij meningsverschillen met een leasemaatschappij of tussenpersoon.

  Geschillencommissie Private Lease
  Bordewijklaan 46
  Postbus 90600
  2509 LP Den Haag

  Meer informatie kun je vinden op www.keurmerkprivatelease.nl en www.degeschillencommissie.nl.

  Je kunt er ook voor kiezen om een rechter over het geschil te laten beslissen.

  Heb je een klacht over jouw Toyota? Neem dan contact op met jouw Toyota dealer.

Private Lease - Reparatie & onderhoud
 • 1. Mijn auto moet gerepareerd worden. Waar kan ik naartoe?

  Voor reparatie van jouw private leaseauto kun je bij ons terecht.

 • 2. Mijn auto heeft een onderhoudsbeurt nodig. Waar kan ik naartoe?

  Voor onderhoud kun je een afspraak bij ons inplannen.

 • 3. Krijg ik vervangend vervoer bij onderhoud en/of reparatie?

  Als het onderhoud/reparatie van jouw private leaseauto langer dan 24 uur duurt, krijg je van ons vervangend vervoer. Hiervoor hoef je niets extra te betalen.

Private Lease - Verzekering, schade & pech
 • 1. Bouw ik schadevrije jaren op als ik een auto lease bij Toyota Financial Services?

  Ja, tijdens de contractperiode houden wij bij of je schade rijdt of niet. Als je van deze periode een verklaring van schadevrije jaren nodig heeft, kun je deze altijd bij ons opvragen. Het aantal schadevrije jaren die je eerder heeft opgebouwd, worden niet door ons bijgehouden. Wij raden daarom altijd aan om het bewijs van jouw vorige verzekeraar goed te bewaren.

  LET OP! Verzekeringsmaatschappijen zijn niet verplicht om deze schadevrije jaren mee te nemen bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Informeer ook naar de mogelijkheden bij jouw Toyota dealer.

 • 2. Wanneer betaal ik mijn eigen risico?

  Je betaalt eigen risico als de schade aan jouw private leaseauto niet te verhalen is. Een voorbeeld hiervan is schade veroorzaakt door een hagelbui of storm. Het eigen risico per schade is bij cascoschade € 300,- en bij ruitvervanging € 90,-

  Als de schade is veroorzaakt door een aanwijsbare tegenpartij, dan wordt de reparatie verhaald bij zijn/haar verzekeringsmaatschappij en betaal je geen eigen risico.

 • 3. Mijn private leaseauto heeft pech. Wat nu?

  Bij pech aan jouw private leaseauto kunt onze 24-uurspechhulp bellen.

  Nederland: 0800 – 821 24 60

  Buitenland: +31 20 671 77 45

 • 4. Mijn private leaseauto heeft schade. Wat nu?

  Tijdens kantooruren (werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur): 0347 - 367 950
  Buiten kantooruren: 0800 – 821 24 60
  Vanuit het buitenland: +31 20 671 77 45

  Gebruik voor het melden van schade altijd het Europese schadeformulier of de SchadeApp. Deze app kun je gratis downloaden in App Store (iPhones), Google play (Android telefoons) en Windows Phone Store (Windows telefoons).

  Het ingevulde Europese schadeformulier kun je sturen naar schade@toyotafs.nl of

  Toyota Financial Service
  T.a.v. de afdeling Schade
  Postbus 402
  4130 EK Vianen

  TIP! Vergeet niet om ook de achterkant van het Europese schadeformulier in te vullen en maak duidelijk foto’s van de schade.

Private Lease - Einde contract
 • 1. Kan ik mijn private leasecontract verlengen, zodat ik nog een jaar kan doorrijden?

  Ja, vaak is het nog mogelijk jouw private leasecontract te verlengen. Je kunt een verlengingsvoorstel opvragen via: renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367 950 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30). Vergeet niet jouw huidige kilometerstand en de gewenste verlengingsperiode te vermelden.

 • 2. Waar lever ik mijn auto in aan het einde van het contract?

  Je levert jouw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar je jouw auto ook heeft opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 950 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

 • 3. Wat gebeurt er als ik de auto inlever met schade?

  De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat je de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvang je geen factuur.

  Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vind je terug in het innameprotocol.

 • 4. Kan ik aan het einde van het contract de private leaseauto overnemen?

  Ja, dat kan. Bij interesse kun je een e-mail sturen naar directsales@toyotafs.nl of bellen naar 0347-367 950 om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

  • Het kenteken
  • De huidige kilometerstand

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven
Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van jouw auto. De inruilwaarde van jouw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van jouw auto bij jouw Toyota-dealer. Ga voor jouw persoonlijk aanbod naar jouw Toyota-dealer.

Logo-Keurmerk-Private-Lease_tcm-22-1101082.jpg