Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

304 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service. Goede adviezen m.b.t onderhoud oudere Toyota ( 20 jaar oud). Prettige contacten.

Dhr. E.H.A. Reitsma
09-04-2019

Prima dealer, mensen zijn altijd vriendelijk.

Betty Brouwer (Almere)
09-04-2019

Vriendelijk en kundig personeel, komen afspraken na.

Dhr. de Jager
09-04-2019

Overal zeer te reden over. De mensen die er werken weten waar ze het over hebben en zijn ook altijd vriendelijk

Mevr. Prijn (Culemborg)
16-01-2019

Deskundig, vriendelijk, voor mij al vele jaren een top garage.

Fons van Schaik
04-01-2019

Ben al jaren relatie van autobedrijf Helmond. Al jaren naar volle tevredenheid geholpen. Komen altijd beloftes en afspraken na.

Dhr. H.J.de Kroon (Culemborg)
04-01-2019

Zeer content over deze dealer zowel qua ontvangst/behandeling als werkzaamheden voor zover ik dat als bestuurder kan beoordelen. Reden om klant te blijven!

Jan Boonstra (Wijk bij Duurstede)
04-01-2019

Prima service en betrouwbaar.

A v Zoelen (IJsselstein )
03-01-2019

Wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Helmond.Je wordt er uitstekend geholpen en goed voorgelicht.

Cor Borgstijn (Culemborg)
21-12-2018

Vriendelijk, gastvrij ontvangen, ze namen alle tijd voor ons. We werden netjes op de hoogte gehouden wanneer de auto binnen was. Tevens na afley nog 2x gebeld of de Toyota Aygo wel beviel en of er nog vragen waren. Gewoon weg perfect afgehandeld en behandeld.

We. Leemans (Deil)
21-12-2018

Ik woon in Nieuwegein. Ik zou kunnen switchen naar een dealer in mijn eigen woonplaats, maar ik heb de rit naar Culemborg graag over voor de prettige persoonlijke ontvangst en behandeling in Culemborg.

Paul Brenninkmeijer (Nieuwegein)
19-12-2018

Vriendelijke prima service

A v Zoelen (IJsselstein )
19-12-2018

gemakkelijk in de omgang; behulpzaam

K.V.M. Ferket (Amsterdam)
14-12-2018

Goede service, prima uitleg wat er gebeurt/is gebeurd, herinneringen worden netjes verstrekt, prima onderhoud en een nette en professionele zaak. Met daarbij vriendelijk en behulpzaam personeel!

John Groen (Culemborg)
13-12-2018

Garage Helmond is een heel goed bedrijf en zeer correct in het onderhoud van onze AVENSIS. Het voelt aan als familie in de goede zin van het woord. Voor ons is het een TOP-BEDRIJF met goede werknemers. Altijd een goede sfeer en fijne ontvangst .

P.J.HOFMAN ( PIET ) (IJSSELSTEIN UT)
30-11-2018

Autobedrijf Helmond V.O.F in Culemborg is Professioneel én uiterst Klantvriendelijk !!!

P.H. Wammes- van Elst (Culemborg )
23-11-2018

Vriendelijk personeel, correcte afhandeling.

Cor de Heus (Culemborg)
23-11-2018

Herhaling van het voorgaande: goede service, correcte behandeling, ook van klachten, zeer goede technische service.

B. Penn (Culemborg.)
15-11-2018

Goede service en alle werknemers zijn zeer klant vriendelijk, niet alleen bij de receptie. Top.

J selman
09-11-2018

Service is goed en ze denken mee.

N. dejong
09-11-2018

Vriendelijk personeel, hebben er verstand van. Ik ben prima geholpen.

Mevr. Van der Helm
29-10-2018

Denken mee in oplossingen,zijn niet moeilijk met betalingen,ben al jaren vaste klant ,maken het nooit duurder dan nodig is,goed opgeleid personeel

Bianca Kragtwijk (Culemborg)
29-10-2018

Altijd goede deskundige en snelle service.

Dhr. Zaalberg
19-10-2018

Erg aardig en goede kwaliteit.

A. Haurissa-Valkenburg (Nieuwegein )
11-10-2018

Eerlijk, open en fouten durven toe te geven en het zsm te herstellen.

Schaapveld (Culemborg)
02-10-2018

Makkelijk afspraak te maken, vriendelijk en meedenkende te woord gestaan. Heldere uitleg over factuur, auto gewassen weer meegekregen.

Ron de Vries (Bussum)
26-09-2018

Bij Autobedrijf Helmond in Culemborg denken ze met je mee, komen ze na wat er afgesproken word en heb je het vertrouwen dat je auto in goede handen is.

S van D (Amersfoort)
13-09-2018

Hoge kwaliteit van serviceverlening. Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid. Souplesse bij het maken van serviceafspraken. Afspraak is afspraak.

T. Stad (Culemborg)
05-09-2018

Wij uitstekend tevreden zijn over de service van het totale personeel en directie.

H.fengler (Culemborg)
23-08-2018

Zijn altijd vriendelijk en ander vervoer is er altijd. Auto is ook altijd op de afgesproken tijd klaar

J dijk (Beusichem)
22-08-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.