9,3
322 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

322 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service vriendelijke ontvangt

Henk van vuren (Geldermalsen )
03-09-2019

Goed

J vink (Culemborg)
30-08-2019

Personeel is zeer vriendelijk bij binnenkomst staan je vriendelijk te woord en de service is TOP

HJ Koning (IJsselstein)
07-08-2019

Prima ontvangst goede afspraken en van te voren prijsopgaaf

Hennie van Ewijk (Culemborg)
31-07-2019

Zeer klantvriendelijk. Denkt mee en houdt zich aan afspraken.

Mevr. Koopman (Culemborg)
26-07-2019

Netjes, vriendelijk en niet opdringerig. Komen afspraken goed na.

John Verbeek
23-07-2019

Vanaf binnenkomst tot aflevering zijn de gesprekken zeer harmonieus verlopen. De kundigheid, nuchterheid en vooral de klantwens begrijpen heeft de doorslag gegeven.

Ronald van Vark (Culemborg)
23-07-2019

Prima service.Staan altijd klaar.Deskundig personeel.

Bep Klarenbeek (Culemborg)
17-07-2019

Geweldige service en zeer betrouwbaar!

Maria Berendsen (Culemborg)
04-07-2019

Vriendelijke receptioniste en verkopers.Zeer goede service en klantvriendelijk.

Thomas van Es. (Asperen.)
10-05-2019

Worden altijd correct behandeld. Koffie goed en de paaseitjes ook??

Jan Verhoeks (Culemborg. )
08-05-2019

Onderhoud wordt altijd correct en volgens afspraak uitgevoerd. Alle medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam!

Jolanda (Zoelen)
08-05-2019

Vriendelijk, deskundig en correct!!

Henk van Woerkom (Culemborg)
08-05-2019

Werkelijk een zeer prettige garage. We zijn via de goede ervaringen van een vriendin van ons daar terecht gekomen en zijn zelf ook goed te spreken over de geboden service. Afspraak, afhandeling, terugkoppeling verliepen correct en conform de afgesproken kosten. Dit keer hebben we ook de navigatie laten updaten. We genieten nu weer van een vlekkeloze navigatie.

Dhr. J. Raven (Nieuwegein)
30-04-2019

Ik heb een klein jaartje geleden een Prius+ gekocht bij hun en vanaf dag 1 klaag ik over een gebonk. Ik zit al een jaar met een euvel in mijn Prius die ze niet kunnen oplossen. Telkens als ik over drempels rij of over klinkerwegen hoor ik gebonk en het trilt door naar mijn stuur. Telkens klaag ik erover maar ze zeggen steeds dat het aan de subframe ligt maar dat is niet zo. Zou graag willen dat het snel word opgelost voordat mijn garantie verlopen is. Als ze niks meer gaan doen dan moet ik een externe bedrijf inschakelen om het grondig uit te zoeken en dat gebonk te achterhalen.

Mnh kariman (Eindhoven )
24-04-2019

Prima service, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Eduard Zandvliet (Culemborg)
24-04-2019

Prima dealer en prettige mensen. Goede service.

Simon de Wit (Culemborg )
10-04-2019

Je wordt er altijd snel en goed geholpen!

Rob Rijksen (Culemborg)
09-04-2019

Goede service. Goede adviezen m.b.t onderhoud oudere Toyota ( 20 jaar oud). Prettige contacten.

Dhr. E.H.A. Reitsma
09-04-2019

Prima dealer, mensen zijn altijd vriendelijk.

Betty Brouwer (Almere)
09-04-2019

Vriendelijk en kundig personeel, komen afspraken na.

Dhr. de Jager
09-04-2019

Overal zeer te reden over. De mensen die er werken weten waar ze het over hebben en zijn ook altijd vriendelijk

Mevr. Prijn (Culemborg)
16-01-2019

Deskundig, vriendelijk, voor mij al vele jaren een top garage.

Fons van Schaik
04-01-2019

Ben al jaren relatie van autobedrijf Helmond. Al jaren naar volle tevredenheid geholpen. Komen altijd beloftes en afspraken na.

Dhr. H.J.de Kroon (Culemborg)
04-01-2019

Zeer content over deze dealer zowel qua ontvangst/behandeling als werkzaamheden voor zover ik dat als bestuurder kan beoordelen. Reden om klant te blijven!

Jan Boonstra (Wijk bij Duurstede)
04-01-2019

Prima service en betrouwbaar.

A v Zoelen (IJsselstein )
03-01-2019

Wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Helmond.Je wordt er uitstekend geholpen en goed voorgelicht.

Cor Borgstijn (Culemborg)
21-12-2018

Vriendelijk, gastvrij ontvangen, ze namen alle tijd voor ons. We werden netjes op de hoogte gehouden wanneer de auto binnen was. Tevens na afley nog 2x gebeld of de Toyota Aygo wel beviel en of er nog vragen waren. Gewoon weg perfect afgehandeld en behandeld.

We. Leemans (Deil)
21-12-2018

Ik woon in Nieuwegein. Ik zou kunnen switchen naar een dealer in mijn eigen woonplaats, maar ik heb de rit naar Culemborg graag over voor de prettige persoonlijke ontvangst en behandeling in Culemborg.

Paul Brenninkmeijer (Nieuwegein)
19-12-2018

Vriendelijke prima service

A v Zoelen (IJsselstein )
19-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.