9,3
324 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

324 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede persoonlijke service. Ze kennen je bij naam en dat is als klant erg prettig

Frank Weijers (Culemborg)
24-05-2018

Fijn bedrijf met een goede service. Kon snel terecht met een klein probleem en een adequate oplossing. Vriendelijk en deskundig personeel.

Konings (Wamel)
17-05-2018

Uitstekende bediening en vriendelijk en behulpzaam personeel. Technische kwaliteit op een hoog niveau.

E.J.Zandvliet (Culemborg)
16-05-2018

Ik ben een zeer tevreden klant. Iedereen isd behulpzaam en je wordt hier nog echt als klant behandeld.

Mevrouw Kleijn
04-05-2018

Goede service, vriendelijk personeel, afleveren auto zeer tevreden, goede uitleg over private lease en afhandeling hiervan.Een zeer goede Toyota Dealer, die zeer klantvriendelijk is..

Gerard en Selma (Asperen)
02-05-2018

Omdat we zeer tevreden zijn over zowel het personeel als de ingevoerde werkzaamheden en de service.

Magda Stekelenburg (Beusichem)
25-04-2018

goede service en klantvriendelijk.

Peter Teunissen (Geldermalsen)
18-04-2018

Service en klantvriendelijkheid zijn uitstekend

Dhr. Richter (Culemborg)
18-04-2018

Zeer goed bekent met veel ervaring.

H VAN DER WAL. (4116DB 6 Buren.)
05-04-2018

Helmond is een prettige dealer. Goed, vriendelijk en bekwaam personeel.

Arie en Ria Driessen (Culemborg)
05-04-2018

Ik word altijd geweldig, vriendelijk en professioneel geholpen!

Henk van Woerkom (Culemborg)
23-03-2018

Top dealer, denkt mee met de klant.

D Blokzijl (Culemborg)
21-03-2018

Natuurlijk is autobedrijf Helmond een onderneming. Zakelijkheid speelt daarom een rol. Echter in de contacten met het bedrijf en medewerkers is er ruimte om de zakelijkheid heen. Ik heb het gevoel dat gezonde winstnastreving prevaleert boven uiterste winstnastreving. Dit in de trend van: " Liever langer een goede klant dan nu de hoofdprijs voor deze transactie". Daarom, behalve de aanschaf van de eerste auto in 1983, slechts eenmaal zaken gedaan met een andere Toyota dealer.Wat daardoor ook gaat meespelen is dat je het bedrijf en de mensen goed kent. Eigenlijk een zichzelf versterkend proces.

Jack Spithoven (Culemborg)
21-03-2018

We worden altijd correct behandeld (inmiddels ongeveer tien jaar bij deze garage) waarbij vriendelijkheid voorop staat. Vantevoren wordt bij reparaties uitgelegd wat men wil gaan doen en wat de geschatte kosten zijn.

R. van Dalen (Culemborg)
14-03-2018

Snel en goeie service. Prettige sfeer!

Maria Berendsen (Culemborg)
14-03-2018

Je wordt er goed geholpen!

Rob Rijksen (Culemborg)
07-03-2018

Staan altijd voor je klaar en zijn zeer vakkundig.

J. Rijswijk
07-02-2018

Prettige sfeer, goede vakmensen

Mevr B Brouwer (Almere)
12-01-2018

IK heb geen grote problemen gehad met mijn auto, in voorkomende gevalle ben ik prima behandeld.Goede service tegen redelijke kosten.

Anoniem
29-12-2017

Klant vriendelijk. Vooraf prijsopgave indien van toepassing. Uitstekende service. Al jarenlang voor ons een vertrouwde garage.

Cor de Heus (Culemborg)
13-12-2017

zeer netjes

wv van straten (vianen)
29-11-2017

ServicegerichtKlantvriendelijkInteger en betrouwbaarPositieve uitstralingTechnisch onderlegd

Hans van Zanten (Culemborg)
22-11-2017

Goede service,vriendelijk personeel en zeer vak bekwaam.

Anoniem
08-11-2017

wij komen hier al jaren hoop hier nog jaren tekomen

mevr g.j. van wingaarden (culemborg)
26-10-2017

Nooit klachten over afhandeling reparaties.

Anoniem
25-10-2017

Op het oog en bij binnenkomst een mooie showroom.Vriendelijk ontvangst door de medewerkers en een fijne manier van omgang.Alles over de auto werd goed uitgelegd.Kortom zeer tevreden.

C. de Rooij (Culemborg)
24-10-2017

goede garage en bijzonder goede service. Goed en hulpvaardig personeel.Jammer dat de showroom is verbouwd/aangepast. De oude opstelling vond ik gezelliger en beter overzichtelijk. Kan Helmond niets aan doen moet voor Toyota.

Wim D. (Culemborg)
19-10-2017

Vriendelijke mensen. Eerlijk. Waardering voor vaste klanten. Geen poespas.

Anoniem
18-10-2017

Prettige garage met fijne sfeer en vakkundig en vriendelijk peroneel. Mogelijk om afspraak te maken voor APK en grote beurt en onder genot van een kopje koffie en de krant daarop te kunnen wachten.

Ron de Vries (Bussum)
04-10-2017

Top geholpen. Een bedrijf waar je je klant voelt en als klant wordt behandeld.

R.W. Hiddingh
02-10-2017

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.