9,3
313 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

313 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Aardige en behulpzame mensen.

Mevr.Zondag (Culemborg )
28-05-2020

Persoonlijke en perfecte service. Ik wil niet de beste prijs maar een eerlijke prijs en ga daarom voor de originele dealer en onderdelen en als er meer tijd nodig is dan mag dat wat extra kosten.Ik wil veilig en betrouwbaar onderweg zijn en ga daarom naar de echte specialist (Toyota dealer in Culemborg).

Dhr. Verkijk (Culemborg)
21-05-2020

Toyota Helmond combineert de professionele werkwijze van een Toyota dealer met de ouderwetse klantbehandeling van de dorpsgarage, een unieke combinatie! Helder over de te verwachten kosten, zeer uitgebreide specificatie van de verrichte werkzaamheden, kortom, zeer aan te bevelen voor onderhoud aan Toyota's.

Dhr. J. Groenendaal (Meteren)
06-05-2020

Heel aardig personeel, altijd vooraf prijsopgave, goede service en verstand van zaken!

Loes
29-04-2020

Omdat ik zeer tevreden ben over deze dealer.

Dhr. D.J.Burggraaf (Leerdam)
20-04-2020

Ze staan altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel. Ze weten waar ze over praten.

Wim Prijn (Culemborg)
17-04-2020

Prima garage, komt afspraken correct na en geeft een goede service.

Paul Buttinger (Baarn)
17-04-2020

In dit autobedrijf wordt een hoge norm gehanteerd m.b.t. klant-leverancier benadering.

H v.d.K (Geldermalsen)
17-04-2020

Super service en vriendelijke personeel! Echt een aanrader!

Fam Smits (Beusichem )
17-04-2020

Ik ben al meer dan 10 jaar klant. Wordt altijd zeer vriendelijk en zeer vakkundig geholpen door alle medewerkers, zowel verkoop, receptie als de medewerkers in de werkplaats!

Jolanda de Weijer (Zoelen)
26-03-2020

Goede service. Occasionprijzen hoog.

Bert Reitsma (Culemborg)
13-03-2020

De verkoper heeft de nodige contacten gelegd om mij als klant binnen te halen. Daarnaast vind ik de Service, Klantvriendelijkheid en de Bejegening erg belangrijk en die was bij bedrijf Helmond Top! Toen de betaling (via ING ) bij aflevering van de auto problemen gaf en de spanning bij mij opliep, werd ik gerustgesteld en zonder problemen kreeg ik een Demo auto mee.

Mw. A.M. Scheidt-Moskala (Houten)
12-03-2020

Ik werd als vrouw meteen serieus genomen. Er werd niet neerbuigend gedaan. Dat gebeurde wel bij een ander autobedrijf.

Marian Verhoef (Lienden)
05-03-2020

Uitstekende service en informatievoorziening met bovendien vriendelijk en behulpzaam personeel!

John Groen (Culemborg)
26-02-2020

omdat een tien nooit haalbaar is

Fred.v.d.Hek (Wijk bij Durstede)
19-02-2020

Vriendelijke en deskundige medewerkers, altijd bereid om te helpen. Afspraken worden altijd nagekomen.

P van den Bosch (Culemborg )
19-02-2020

Is gewoon een heel prettig bedrijf om mee te doen te hebben.

H Schuts (Culemborg)
19-02-2020

Helmond maakt actief afspraken, weet wat er moet gebeuren en communiceert goed.

H. Waay (Geldermalsen)
19-02-2020

Zeer prettig personeel. Goede informatie. Prijstechnisch prima

Henk Reesink (Culemborg)
19-02-2020

Omdat ik met veel geduld behandeld ben en met respect wanneer ik niet alles meteen opsloeg kwam er nog een belletje met een herinnering .

Lidian Snijders (Leerdam)
19-02-2020

Vertrouwd merk en goede relatie

Jan Puts (Culemborg)
12-02-2020

Service gericht, no nonsens

Margo Verberne (Culemborg )
12-02-2020

Alle medewerkers zijn kundig en behulpzaam.Als er problemen zijn worden ze direkt en goed verholpen.

Cor Borgstijn (Culemborg)
24-01-2020

Ik heb een jarenlange relatie met Helmond. Ik voel me daar altijd welkom.

Frans van Koppen (Culemborg )
22-01-2020

Zeer vriendelijk en behulpzame behandeling.

Simon Koekkoek (Culemborg)
15-01-2020

Klantvriendelijk bedrijf. Servicegericht. Korte lijnen en deskundig advies.

Wim Holleman
15-01-2020

Vriendelijk, vakbekwame en behulpzame medewerkers.

Peter van Kuik
30-12-2019

Bedrijf met prima uitstraling, niet te groot, waardoor er nog sprake kan zijn van goede persoonlijke contacten. Ter plaatse wachten op een kleine reparatie oid. is geen straf!

Martin van Ingen (Geldermalsen)
18-12-2019

Vriendelijk, zorgvuldig en correct.

J. H. Boonstra
18-12-2019

Wordt ten alle tijden correct behandeld, afspraak is afspraak.Goede ontvangst bij receptie wordt koffie aangeboden.Bij bijkomende reparatie wordt er contact opgenomen, om na afloop niet voor verrassingen te staan.

Peter van der Meulen (Houten)
18-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.