9,4
385 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Helmond

9,4

385 beoordelingen

Filter

Persoonlijke aandacht Ook al heb ik een oude toyota, mijn auto en ik worden altijd met respect behandeld. En het voelt altijd alsof ik bij vrienden op bezoek ga

Reinier
07-04-2022

Wederom prima serveses en contact Dealer heeft zelf gebeld voor de nodige servicebeurt. Tijd en dag naar mijn wens. Ik kon er op wachten. Tijdens het wachten goed opgevangen en goed geïnformeerd over nieuwe modellen en kosten. Wederom perfecte ontvangst en services!

T.C. V Wijngaarden
25-03-2022

A.H. S
17-03-2022

Al jaren uitstekende service! Ik ben al bijna 16 jaar klant en ben zeer tevreden over de service, vriendelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers!!

Jolanda
13-03-2022

Helemaal blij Prima dealer. Prettig en vakkundig personeel. Fijn weer terug te zijn bij deze dealer (garage)

Toyota eigenaar
04-02-2022

Vertrouwde goede service Bij deze dealer wordt je professioneel en toch persoonlijk behandeld, altijd duidelijk over de kosten, goede uitleg over de verrichte reparaties. Bovendien marktconforme tarieven, zeker niet duurder dan de onafhankelijke vakgarage, en bijkomend voordeel, weer 1 jaar Toyota pechhulp en Hybride garantie na een onderhoudsbeurt.

J. Groenendaal
03-02-2022

Corolla 2.0 hybrid sports tourer wat een heerlijke auto Prima service en klantvriendelijk

Tony Uiterwijk
27-01-2022

Top bedrijf waar de service hoog in het vaandel staat Uitstekende service en vriendelijk personeel welke met je mee denkt. Geven direct een nette inruil prijs voor je auto. Bij hun geldt: afspraak is afspraak

Toyota eigenaar
27-01-2022

Zeer goede service!

Toyota eigenaar
11-01-2022

Goede service ik ben tevreden met vriendelijkheid en service, echte toppers

Ula
28-12-2021

Uitstekende service!! Uitstekende service. Het ontvangst geeft je altijd een warm gevoel. Deze mensen hebben passie en dat is te merken!

P. K
03-12-2021

Na 40 jaar Opel, tijd voor een Toyota. Wij zijn onder de indruk van het bedrijf, vriendelijke medewerkers en de techniek van de auto's. Aflevering van onze eerste Toyota, Yaris Cross, was geweldig. Goede start van onze ervaring met Toyota.

Toyota eigenaar
25-11-2021

Prima garage Persoonlijk contact, goede service, professioneel bedrijf

Ronald
15-10-2021

Kwaliteit en service zijn top!

Mr. Verkijk (Culemborg)
30-06-2021

We worden altijd goed geholpen en er worden niet zomaar de duurste onderdelen gebruikt, altijd in overleg.

Fam Vink (Culemborg )
30-06-2021

Goede service en goede werkplaats. Vriendelijk personeel.

Fam. Reitsma (Culemborg)
23-06-2021

Persoonlijke benadering, goed advies, men neemt alle tijd en wordt nooit opdringerig. Zeer professioneel, en uitstekende werkplaats!

Mario Wens (Nijmegen)
21-06-2021

Je wordt netjes behandeld.

Petra de Vries (Deurne)
03-06-2021

Zeer fijne garage. Weten waar ze over praten. Mocht er iets zijn word je gelijk geholpen. Top gewoon.

D. v. Schijndel
27-05-2021

Vriendelijke verkopers en hele goede service, beste Toyota dealer in de omgeving! Luistert naar z’n klanten en heeft het beste met hun voor!

K Smits (Beusichem )
27-05-2021

Kwalitatief goede dealer met fijne personeelsleden die je op een uiterst correcte manier behandelen.

Gijs Kramer Freher (Meteren)
19-05-2021

Vriendelijke, oprechte topmonteurs.

J krul (Beesd)
14-05-2021

Goed bedrijf met vriendelijk personeel, je wordt er goed geholpen.

G.j. van wijngaarden (Culemborg)
12-05-2021

Zeer vriendelijk personeel dat keurig werkt en alles netjes in de auto achterlaat. Matjes uitgeklopt enz. Receptie zeer vriendelijk en er wordt altijd koffie aangeboden als je moet wachten, kortom zeer tevreden.

Magda Stekelenburg (Beusichem)
30-04-2021

Je wordt er netjes geholpen.

J.wammes (Beusichem )
21-04-2021

Klantvriendelijkheid , buitengewoon goede service.

A. Tuyt (Asperen)
09-04-2021

Betrouwbaar, vriendelijk personeel, onderhoud auto volledig naar wens.

H.J. Kanters (Schoonrewoerd)
09-04-2021

Gewoon zo doorgaan waar ze mee bezig zijn.

Jan Verhoeks (Culemborg )
01-04-2021

Ik ben zeer tevreden over autobedrijf Helmond. Ik kom al heel lang in deze garage, word altijd goed en deskundig geholpen. Koffie staat ook altijd klaar! Heb ook altijd goede zaken gedaan met het kopen van mijn nieuwe auto’s. Toyota Helmond, in een woord TOP!!

Henk van Woerkom (Culemborg)
01-04-2021

Denkt met je mee. Raadt zelfs iets af als dat voor hém wel interessant is maar voor mij niet, bijzonder vriendelijk.

Chris (Culemborg)
18-03-2021