9,3
329 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,3

329 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Wij zijn ontzettend hartelijk en vriendelijke behandeld. En ondanks onze ruime zoektocht juist daarom hier geëindigd. Het is heel fijn als een verkoopadviseur met je mee denkt. Ontzettend bedankt voor alles!!

Tessa IJsendijk
03-12-2020

Soepel i.v.m. afspraken. Hulpvaardige instelling. Persoonlijke aandacht.

Mevr. S.S.Koopman-van Eijk (Culemborg)
23-11-2020

Gewoon goed en netjes behandeld zeker een tien.

Dhr W.Beverloo
19-11-2020

Autobedrijf Helmond is een goede garage, klantvriendelijk en hulpvaardig. Ben altijd tevreden over de onderhoudsbeurten die door het autobedrijf gedaan worden. De prijs met betrekking tot het verwisselen van de banden, zou wel wat naar beneden bijgesteld kunnen worden, zeker in combinatie met een beurt. De prijs in aanmerkelijk hoger dan de vorige garage, elders in het land, waar mijn auto in onderhoud is geweest.

hk
05-11-2020

Het is een auto dealer waar je makkelijk naar binnen stapt. Je wordt vriendelijk ontvangen en zeer goed en bekwaam geholpen.

Petra Stoffelsen (Nieuwegein)
29-10-2020

De service zelf voor kleine dingen is goed.

Sielhorst. Stigters (Culemborg)
22-10-2020

Zeer klantvriendelijk, persoonlijk en snel.

Kees Koemans
08-10-2020

Goed advies, leuk met afleveren, de auto was ingepakt met zeil, dat konden wij zelf eraf halen. Foto gemaakt en de andere dag al met de post gebracht. Heel vriendelijk. Voorgesteld aan receptie en de monteurs. Heel belangrijk: de corona regels werden goed nageleefd.

Mevr R en Dhr G v.d. Veen
02-09-2020

Vanwege de persoonlijke en deskundige benadering. Alle ervaringen, nu en de afgelopen jaren zijn naar volle tevredenheid.

Harry Kingma (Culemborg)
17-08-2020

Zoals altijd zeer tevreden met de dienstverlening.

Maarten Vreeburg (Culemborg)
13-08-2020

Goede service, aardig personeel en lekkere koffie ;-)

H. Streef (Culemborg)
10-08-2020

Prettige en correcte werkplaats, denken met je mee en altijd een vriendelijke behandeling.

Willem B.
05-08-2020

Gewoon goed.

Tim Schuurman (Culemborg )
05-08-2020

Vriendelijke, vakkundige medewerkers die staan voor hun product. Vooraf kostenopgave van de uit te voeren werkzaamheden. Een prima adres voor aanschaf EN onderhoud van mijn Toyota!

Dhr. B.D. Borgstijn
03-08-2020

Goeie service, vriendelijk personeel, alles top geregeld met vervoer en uitvoering van alle punten op lijst van onderhoud.

J.vink (Culemborg)
03-08-2020

Super klantgericht en top service!

Ann Vertenten (Culemborg)
30-07-2020

Aardige en behulpzame mensen.

Mevr.Zondag (Culemborg )
28-05-2020

Persoonlijke en perfecte service. Ik wil niet de beste prijs maar een eerlijke prijs en ga daarom voor de originele dealer en onderdelen en als er meer tijd nodig is dan mag dat wat extra kosten.Ik wil veilig en betrouwbaar onderweg zijn en ga daarom naar de echte specialist (Toyota dealer in Culemborg).

Dhr. Verkijk (Culemborg)
21-05-2020

Toyota Helmond combineert de professionele werkwijze van een Toyota dealer met de ouderwetse klantbehandeling van de dorpsgarage, een unieke combinatie! Helder over de te verwachten kosten, zeer uitgebreide specificatie van de verrichte werkzaamheden, kortom, zeer aan te bevelen voor onderhoud aan Toyota's.

Dhr. J. Groenendaal (Meteren)
06-05-2020

Heel aardig personeel, altijd vooraf prijsopgave, goede service en verstand van zaken!

Loes
29-04-2020

Omdat ik zeer tevreden ben over deze dealer.

Dhr. D.J.Burggraaf (Leerdam)
20-04-2020

Ze staan altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel. Ze weten waar ze over praten.

Wim Prijn (Culemborg)
17-04-2020

Prima garage, komt afspraken correct na en geeft een goede service.

Paul Buttinger (Baarn)
17-04-2020

In dit autobedrijf wordt een hoge norm gehanteerd m.b.t. klant-leverancier benadering.

H v.d.K (Geldermalsen)
17-04-2020

Super service en vriendelijke personeel! Echt een aanrader!

Fam Smits (Beusichem )
17-04-2020

Ik ben al meer dan 10 jaar klant. Wordt altijd zeer vriendelijk en zeer vakkundig geholpen door alle medewerkers, zowel verkoop, receptie als de medewerkers in de werkplaats!

Jolanda de Weijer (Zoelen)
26-03-2020

Goede service. Occasionprijzen hoog.

Bert Reitsma (Culemborg)
13-03-2020

De verkoper heeft de nodige contacten gelegd om mij als klant binnen te halen. Daarnaast vind ik de Service, Klantvriendelijkheid en de Bejegening erg belangrijk en die was bij bedrijf Helmond Top! Toen de betaling (via ING ) bij aflevering van de auto problemen gaf en de spanning bij mij opliep, werd ik gerustgesteld en zonder problemen kreeg ik een Demo auto mee.

Mw. A.M. Scheidt-Moskala (Houten)
12-03-2020

Ik werd als vrouw meteen serieus genomen. Er werd niet neerbuigend gedaan. Dat gebeurde wel bij een ander autobedrijf.

Marian Verhoef (Lienden)
05-03-2020

Uitstekende service en informatievoorziening met bovendien vriendelijk en behulpzaam personeel!

John Groen (Culemborg)
26-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.