9,4
393 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Helmond

9,4

393 beoordelingen

Filter

Goede service Wij zijn erg tevreden over Toyota Helmond goede service en vriendelijk geholpen

A. van Zijl
01-09-2022

Tevreden Wij zijn super tevreden met onze nieuwe auto

D.J.H.C. J
01-09-2022

Klant is Koning Service en klantgericht familie bedrijf

Toyota eigenaar
18-08-2022

Vlot en prettig geholpen Afspraak was snel gemaakt, kreeg nog een reminder vooraf. Mijn mail met bevindingen over de auto, die ik vooraf had gestuurd, was gelezen en werd ook meegenomen en achteraf kreeg ik hier netjes terugkoppeling over. Ik kreeg nog een mail met alle gepleegde onderhoud toen de auto (sneller dan verwacht overigens) gereed was. Meer dan dit alles kun je niet wensen!

MVS
04-07-2022

Prima service en vriendelijk personeel Prima dealer die zijn afspraken nakomt

J. Buis
23-06-2022

Goede service Ik ben erg tevreden met de service en uitleg van de dealer

Toyota eigenaar
16-06-2022

Gastvrijheid Gastvrijheid, kunde & stiptheid ben je hiervoor op de juiste plek.

R.G.M. P
08-06-2022

M. D
03-06-2022

Persoonlijke aandacht Ook al heb ik een oude toyota, mijn auto en ik worden altijd met respect behandeld. En het voelt altijd alsof ik bij vrienden op bezoek ga

Reinier
07-04-2022

Wederom prima serveses en contact Dealer heeft zelf gebeld voor de nodige servicebeurt. Tijd en dag naar mijn wens. Ik kon er op wachten. Tijdens het wachten goed opgevangen en goed geïnformeerd over nieuwe modellen en kosten. Wederom perfecte ontvangst en services!

T.C. V Wijngaarden
25-03-2022

A.H. S
17-03-2022

Al jaren uitstekende service! Ik ben al bijna 16 jaar klant en ben zeer tevreden over de service, vriendelijkheid en deskundigheid van alle medewerkers!!

Jolanda
13-03-2022

Helemaal blij Prima dealer. Prettig en vakkundig personeel. Fijn weer terug te zijn bij deze dealer (garage)

Toyota eigenaar
04-02-2022

Vertrouwde goede service Bij deze dealer wordt je professioneel en toch persoonlijk behandeld, altijd duidelijk over de kosten, goede uitleg over de verrichte reparaties. Bovendien marktconforme tarieven, zeker niet duurder dan de onafhankelijke vakgarage, en bijkomend voordeel, weer 1 jaar Toyota pechhulp en Hybride garantie na een onderhoudsbeurt.

J. Groenendaal
03-02-2022

Corolla 2.0 hybrid sports tourer wat een heerlijke auto Prima service en klantvriendelijk

Tony Uiterwijk
27-01-2022

Top bedrijf waar de service hoog in het vaandel staat Uitstekende service en vriendelijk personeel welke met je mee denkt. Geven direct een nette inruil prijs voor je auto. Bij hun geldt: afspraak is afspraak

Toyota eigenaar
27-01-2022

Zeer goede service!

Toyota eigenaar
11-01-2022

Goede service ik ben tevreden met vriendelijkheid en service, echte toppers

Ula
28-12-2021

Uitstekende service!! Uitstekende service. Het ontvangst geeft je altijd een warm gevoel. Deze mensen hebben passie en dat is te merken!

P. K
03-12-2021

Na 40 jaar Opel, tijd voor een Toyota. Wij zijn onder de indruk van het bedrijf, vriendelijke medewerkers en de techniek van de auto's. Aflevering van onze eerste Toyota, Yaris Cross, was geweldig. Goede start van onze ervaring met Toyota.

Toyota eigenaar
25-11-2021

Prima garage Persoonlijk contact, goede service, professioneel bedrijf

Ronald
15-10-2021

Kwaliteit en service zijn top!

Mr. Verkijk (Culemborg)
30-06-2021

We worden altijd goed geholpen en er worden niet zomaar de duurste onderdelen gebruikt, altijd in overleg.

Fam Vink (Culemborg )
30-06-2021

Goede service en goede werkplaats. Vriendelijk personeel.

Fam. Reitsma (Culemborg)
23-06-2021

Persoonlijke benadering, goed advies, men neemt alle tijd en wordt nooit opdringerig. Zeer professioneel, en uitstekende werkplaats!

Mario Wens (Nijmegen)
21-06-2021

Je wordt netjes behandeld.

Petra de Vries (Deurne)
03-06-2021

Zeer fijne garage. Weten waar ze over praten. Mocht er iets zijn word je gelijk geholpen. Top gewoon.

D. v. Schijndel
27-05-2021

Vriendelijke verkopers en hele goede service, beste Toyota dealer in de omgeving! Luistert naar z’n klanten en heeft het beste met hun voor!

K Smits (Beusichem )
27-05-2021

Kwalitatief goede dealer met fijne personeelsleden die je op een uiterst correcte manier behandelen.

Gijs Kramer Freher (Meteren)
19-05-2021

Vriendelijke, oprechte topmonteurs.

J krul (Beesd)
14-05-2021