9,4
372 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,4

372 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Kwaliteit en service zijn top!

Mr. Verkijk (Culemborg)
30-06-2021

We worden altijd goed geholpen en er worden niet zomaar de duurste onderdelen gebruikt, altijd in overleg.

Fam Vink (Culemborg )
30-06-2021

Goede service en goede werkplaats. Vriendelijk personeel.

Fam. Reitsma (Culemborg)
23-06-2021

Persoonlijke benadering, goed advies, men neemt alle tijd en wordt nooit opdringerig. Zeer professioneel, en uitstekende werkplaats!

Mario Wens (Nijmegen)
21-06-2021

Je wordt netjes behandeld.

Petra de Vries (Deurne)
03-06-2021

Zeer fijne garage. Weten waar ze over praten. Mocht er iets zijn word je gelijk geholpen. Top gewoon.

D. v. Schijndel
27-05-2021

Vriendelijke verkopers en hele goede service, beste Toyota dealer in de omgeving! Luistert naar z’n klanten en heeft het beste met hun voor!

K Smits (Beusichem )
27-05-2021

Kwalitatief goede dealer met fijne personeelsleden die je op een uiterst correcte manier behandelen.

Gijs Kramer Freher (Meteren)
19-05-2021

Vriendelijke, oprechte topmonteurs.

J krul (Beesd)
14-05-2021

Goed bedrijf met vriendelijk personeel, je wordt er goed geholpen.

G.j. van wijngaarden (Culemborg)
12-05-2021

Zeer vriendelijk personeel dat keurig werkt en alles netjes in de auto achterlaat. Matjes uitgeklopt enz. Receptie zeer vriendelijk en er wordt altijd koffie aangeboden als je moet wachten, kortom zeer tevreden.

Magda Stekelenburg (Beusichem)
30-04-2021

Je wordt er netjes geholpen.

J.wammes (Beusichem )
21-04-2021

Klantvriendelijkheid , buitengewoon goede service.

A. Tuyt (Asperen)
09-04-2021

Betrouwbaar, vriendelijk personeel, onderhoud auto volledig naar wens.

H.J. Kanters (Schoonrewoerd)
09-04-2021

Gewoon zo doorgaan waar ze mee bezig zijn.

Jan Verhoeks (Culemborg )
01-04-2021

Ik ben zeer tevreden over autobedrijf Helmond. Ik kom al heel lang in deze garage, word altijd goed en deskundig geholpen. Koffie staat ook altijd klaar! Heb ook altijd goede zaken gedaan met het kopen van mijn nieuwe auto’s. Toyota Helmond, in een woord TOP!!

Henk van Woerkom (Culemborg)
01-04-2021

Denkt met je mee. Raadt zelfs iets af als dat voor hém wel interessant is maar voor mij niet, bijzonder vriendelijk.

Chris (Culemborg)
18-03-2021

Altijd perfect geholpen. Heb hier nog nooit het idee gehad (wel bij andere autobedrijven) dat er dingen gedaan worden die niet echt nodig zijn. Ik woon niet meer in Culemborg, maar de auto blijft hier gewoon in onderhoud.

Bert Blijenberg (Vleuten)
18-03-2021

Je wordt netjes en vriendelijk behandeld.

PlPouw (Geldermalsen )
18-03-2021

Dealer met een mooie showroom. Vriendelijk en vakkundig personeel, en natuurlijk een fijne en betrouwbare auto.

C.J.(Cor) Dingemans (Culemborg)
16-03-2021

Ik ben er altijd goed behandeld.

Gertjan van zanten (Culemborg)
16-03-2021

Als ik een afspraak maak word ik vriendelijk te woord gestaan en men weet wie ik ben. Ik wordt zeer persoonlijk behandeld. Mijn echtgenoot, die al jaren geleden is overleden, was ook altijd zeer te spreken over Helmond. Mocht ik een andere auto nodig hebben dan zal ik zeker weer bij hun aankloppen.

Marian Wttewaall (‘t Goy)
16-03-2021

Ik werd heel vriendelijk en prettig te woord gestaan. Fijn dat ik vervangend vervoer mee kreeg en het was heel helder welke werkzaamheden aan mijn auto gedaan zijn. Helemaal top!

Margriet (Leerdam)
16-03-2021

Een garage met vakmanschap en een uitstekende service. Zeer klantvriendelijk.

Mevr. S.A. Zuurveen (Culemborg)
25-02-2021

Altijd een prettige ontvangst en na afhandeling van de benodigde zaken een kopje koffie, bij langere wachttijd ook een tweede en zelfs derde. Tussendoor soms bericht hoe de stand van zaken is. Als alles gereed is ook prettige uitleg en verdere afhandeling.

frans klaus (ZOELMOND)
22-02-2021

Goeie en snelle service.

S. Andriessen
22-02-2021

Correct, prettige benadering. Klopt wat er is afgesproken. Denken mee met problemen.

Reesink (Culemborg)
22-02-2021

Uitstekende service en een betrouwbare dealer.

P. van den Bosch (Culemborg )
11-02-2021

Deze auto heb ik hier gekocht juist omdat deze dealer zeer sympathiek overkomt. Het zijn vriendelijke, behulpzame en volgens mij zeer kundige mensen.

Gábor Tarján
04-02-2021

Bij Garagebedrijf Helmond is het personeel vriendelijk en klantgericht. Vragen zijn nooit teveel en men denkt met je mee. Service en de klanten staan bovenaan. Ben dan ook zeer tevreden met Toyota Culemborg.

Lydia Scheidt-Moskala (Houten)
04-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.