9,4
368 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Helmond

9,4

368 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, denken met je mee!

B. de Groot (Lopikerkapel)
08-07-2015

Denkt mee, ook in het belang van de klant (kosten)

Anoniem
06-07-2015

Tot op heden ben ik prima behandeld door de firma . Zowel bij mijn vorige verso als bij deze verso.

J.H.A. Franken (Culemborg)
24-06-2015

Omdat bij deze dealer afspraak ook echt afspraak is , en je de ouderwetse klant is koning gevoel krijg maar wel in een modern jasje.

Fam Westerveld (Beusichem)
24-06-2015

Prettige betrouwbare mensen die altijd voor je klaarstaan

Anoniem
24-06-2015

Nog maar een keer: HET IS EEN HEEL GOEDE GARAGE, MET UITSTEKEND PERSONEEL, EN EEN BUITENGEWOON GOEDE BETROUWBARE SERVICE.

H.v.d.Oosterkamp (Culemborg)
17-06-2015

DIT IS EEN BEDRIJF DAT ZIJN AFSPRAKEN STIPT NAKOMT. PRIJS AFSPRAKEN KLOPPEN MET REKENING ALTIJD.VRIENDELIJKE EN BEHULPZAME RECEPTIE. HET ZIJN ONZE BESTE VRIENDEN, BIJNA FAMILIE DOOR DE JAREN HEEN . DUS VOOR ONS EENS TOYOTA ALTIJD TOYOTA.

Dhr. P.J.HOFMAN (IJSSELSTEIN UT)
17-06-2015

Intuitie

Anoniem
17-06-2015

Betrouwbaar, goed werk, duidelijk, prettig in contact.

Anoniem
04-06-2015

Klantvriendelijke dealer, persoonlijke aandacht en goede service. Al jaren klant en zal dit voorlopig zeker blijven. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Anoniem
28-05-2015

Informatie was goed. Vertrouwen in de dealer.

Anoniem
27-05-2015

Dir. en medewerkers staan altijd voor je klaar

J a a kok (culemborg)
20-05-2015

Klantvriendelijk, heeft eerlijk aangegeven dat de Verso S die wij nieuw gekocht hebben een model is waar Toyota mee gaat stoppen. Goede inruilprijs t.o.v. vier andere Toyota dealers.

Anoniem
29-04-2015

Service is goed, mensen zijn vriendelijk en welwillend, blijven geduldig.

Jan Burger (Culemborg)
29-04-2015

Dat alles perfect word gedaan.

H van der Wal. (Graventoren 6 4116Db Buren [gld])
02-04-2015

Erg goede begeleiding en aandacht voor de eisen van de klant

Ank van Gasteren (Culemborg)
31-03-2015

zo vriendlijk mensen!

G. Huisman (Culemborg)
26-03-2015

Ben al jaren klant. Nu aflevering van 3e nieuwe auto. Uitgebreide, vakkundige en zeer vriendelijke uitleg bij aflevering. Na week werd ik gebeld, hoe de auto beviel, of ik nog vragen had of nog extra uitleg wilde, dan was ik altijd welkom. Maar deze service, vakkundigheid en vriendelijkheid is kenmerkend voor t hele Toyota Helmond team van eigenaar, verkoper, baliepersoneel tot alle monteurs toe en maakt niet uit of je nu een nieuwe auto koopt, auto brengt voor een servicebeurt of alleen een lampje laat vervangen. Daarom is een 10 het enige juiste cijfer voor dit team!!

Jolanda de Weijer (Zoelen)
13-03-2015

Goede en correcte behandeling en prettig zakendoen.

J.a van den Oever (Leerdam)
11-03-2015

Dir. en pers. staan altijd klaar met goede raad/

Jan Kok (Culemborg)
23-02-2015

Begripvol en vriendelijk geholpen.

Rob Rijkjsen (Culemborg)
27-01-2015

Zeer goed geholpen, en de verkoper heeft een prima uitleg gegeven over de auto tijdens de aflevering.

Anoniem
21-01-2015

zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede service en komen hun afspraken na.

Simon Koekkoek (Culemborg)
14-01-2015

De correcte en vriendelijke ontvangst bij het kopen van de nieuwe auto en bij de aflevering daarvan. Bij de aflevering van de nieuwe auto stond deze onder een hoes in de showroom en ik kreeg nog een fles wijn in een mooi kistje met kurkentrekker cadeau. Het gaat niet om de wijn, maar om de wijze waarop aandacht aan alles is besteed.

Anoniem
14-01-2015

service is perfect ,afspraken worden keurig nagekomen ,personeel is hulpvaardig en vriendelijk

Anoniem
24-12-2014

duidelijke afspraken worden na gekomen, mee denken daar houd ik van. kortom een fijne dealer!

Bert Dijkhuizen (Culemborg)
10-12-2014

Vriendelijk en kundig personeel, vrijblijvend advies. Ze nemen de tijd voor je.

Petra Stijnen (Culemborg)
09-12-2014

Ik kom al jaren bij deze dealer en heb nog nooit problemen gehad.

Dhr. H.v.d.Oosterkamp (Culemborg)
03-12-2014

Het is een geweldig team. We zijn al jaren zeer tevreden met deze dealer. Uitstekende service.

H.J. Koning (IJSSELSTEIN)
02-12-2014

Vele jaren tevreden relatie met dealer

arend van zoelen (culemborg)
01-12-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.