9,4
419 beoordelingen
switch-proace-1140x380.jpg

Switch naar de Toyota Proace

Krijg tot € 1.250,- extra bovenop de inruilwaarde

De Toyota Switch Dagen zijn ook hét moment om te switchen naar een nieuwe bedrijfswagen. Ga voor de Toyota Proace en krijg tot maar liefst € 1.250,- extra, bovenop de inruilwaarde. Met de vele uitvoeringen en maatwerkmogelijkheden is er altijd een Proace die bij je past. Wat is jouw ideale Proace? De veelzijdige Proace, de Proace City of 100% elektrische Proace Electric.

Proace Electric: tot € 5.000,- subsidie + € 1.250,- extra inruilwaarde

Met de Proace Electric kies je voor een volwaardige bus, maar dan 100% elektrisch. Geniet van een laad- en trekvermogen van respectievelijk 1.275 en 1.000 kg en een actieradius tot wel 330 kilometer. Als je nu switcht, profiteer je van € 1.250,- extra bovenop de inruilwaarde van je huidige bus. Maar dat niet alleen. Jouw duurzame keuze voor elektrisch rijden, wordt ook nog eens beloond met maximaal € 5.000,- overheidssubsidie.

switch-bw-proace-electric-555x249.jpg
Vraag offerte aan Meer informatie
switch-bw-proace-555x249.jpg
Nu € 1.000,- extra inruilvoordeel op de Proace

Zoek je de ultieme bedrijfswagen voor jouw klus? Switch dan naar de Toyota Proace. Of je nu kiest voor de Compact, Worker, Long Worker, Proace dubbele cabine of Truck, ze zijn stuk voor stuk krachtig én zuinig in gebruik. Bovendien geniet je standaard van 5 jaar Toyota garantie. Benieuwd hoe voordelig jij switcht? Vraag dan meteen een offerte aan.

Vraag offerte aan Meer informatie
De Proace City: welkom in de stad

De Proace City is dé compacte stadsbus voor elke klus. Volledig op maat in te richten en goed voor een laad- en trekvermogen van respectievelijk 1.000 kg en 1.500 kg. Bovendien geniet je standaard van 5 jaar Toyota garantie. Tijdelijk profiteer je van € 750,- extra inruilvoordeel op de Proace City. Benieuwd hoe voordelig jij switcht? Vraag meteen een offerte aan.

switch-bw-proace-city-555x249.jpg
Vraag offerte aan Meer informatie
Bezoek onze showroom op afspraak

In verband met het coronavirus zijn onze showrooms op afspraak geopend. Daarnaast kunnen wij ook op afstand veel voor u betekenen, via bijvoorbeeld telefoon, videoverbinding of e-mail. Wij kunnen u van extra beeld- en videomateriaal voorzien als u interesse heeft in een specifiek voertuig. Onze dealers helpen u graag, waarbij ook een auto inruilen geen probleem is. Een proefrit maken is op afspraak mogelijk bij de dealer en kan eventueel in overleg aan huis plaatsvinden. De verkoper kan alleen niet meerijden tijdens de proefrit. We nemen natuurlijk alle nodige maatregelen voor uw en onze veiligheid.

switch-showroombezoek-555x249.png
Plan uw showroombezoek
Disclaimer

Actieperiode loopt van 22-03-2021 t/m 30-04-2021 (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden.