9,4
406 beoordelingen
toyota-prius-plug-in-2019-hero-lg_tcm-22-1685382.jpg

Prius Plug-in Hybrid

Prius opnieuw uitgevonden

Prijs vanaf (Incl. BTW) € 44.695,-

Disclaimer
 • Brandstofverbruik gecomb. HYBRIDE vanaf 0,5 l/100 km

 • CO2 gecombineerd HYBRIDE vanaf 11 g/km

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

Dezelfde naam, nieuw icoon. De nieuwe Prius is na een verdere evolutie onherkenbaar veranderd. Nog meer dan voorheen overtreft hij alle verwachtingen. Hij is krachtig, efficiënt en uitgesproken stijlvol. De nieuwe Prius Plug-in Hybrid is innovatief en op alles voorbereid. Een toonbeeld van progressief design.

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kunt u verwachten?
 • Direct uw inruilwaarde

 • 100% vrijblijvend

 • Vanuit officiële Toyota dealer

Opwindend rijplezier

Waarom zou u kiezen tussen efficiency en prestaties? De nieuwe Prius Plug-in Hybrid bundelt het vermogen van een elektro- en een verbrandingsmotor tot een dynamische rijbeleving. Een rijbeleving die gecombineerd is met een sportieve zitpositie, lichtvoetige rijeigenschappen en een buitengewone stabiliteit.

Prious-plug-in-1140x420
Meer vermogen betekent krachtiger accelereren

Met een gecombineerd vermogen van 223 pk is de nieuwe Prius altijd klaar voor een snelle tussentijdse acceleratie. Buiten de bebouwde kom accelereert de nieuwe Prius in slechts 6,8 seconden van 0 tot 100 km/u.

PRU0005a_23
PRU3002a_23
Slimmer rijden met Hybrid Coaching

De handige MyT app geeft u de beschikking over een Hybrid Coaching functie. Deze analyseert uw rijgegevens en helpt u maximaal gebruik te maken van de volledig elektrische EV-modus, om uw brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden.

Een rijmodus voor elke situatie

Dankzij verschillende rijmodi is de nieuwe Prius Plug-in Hybrid in staat zichzelf aan te passen aan uw persoonlijke rijstijl. Zo vergroot u met de rijmodus Eco de efficiency van uw auto, terwijl de Sport-modus zorgt voor een scherpere, meer directe respons. Kiest u de Normal-modus, dan kiest u voor een afgewogen balans. De EV-modus kiest u om volledig elektrisch te rijden.

PRU3003a_23_web

Documentatie

Ontdek meer over de Prius Plug-in op toyota.nl

Occasions

Onderstaand vindt u een kleine greep uit ons totale occasionaanbod! Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie