9,4
419 beoordelingen
Terug naar overzicht
Header_Cover_tcm-22-1943880-1140.jpg

De Nieuwe Yaris Cross

Compacte & Krachtige Hybrid SUV

Het echte SUV gevoel

Toyota presenteert de geheel nieuwe Yaris Cross. Deze stijlvolle variant geeft de nieuwe Yaris een extra dimensie en brengt alle kwaliteiten van onze nieuwste compacte auto naar het hoge niveau van een SUV.

Met onze nieuwste zelfopladende hybridetechniek voor toonaangevend lage verbruiks- en emissiecijfers en zijn gebruiksvriendelijke karakter maakt hij vanaf zomer 2021 veel indruk.

Houd me op de hoogte
SUV looks, compact in de stad

Wij van Toyota, uitvinders van de vrijetijds-SUV, hebben al onze jaren van kennis en ervaring in de Yaris Cross gestopt. Met zijn krachtige, atletische uiterlijk en zijn ruime, hoge interieur biedt hij u alle voordelen van een SUV, maar ook die van een handige en wendbare compacte auto.

04-Toyota-ontlhult-gloednieuwe-Yaris-Cross-een-slimme-SUV-in-het-B-segment.jpg
05-Toyota-ontlhult-gloednieuwe-Ya.2e16d0ba.fill-1440x810.jpg
Onze nieuwste hybride SUV

Toyota is de absolute marktleider als het gaat om hybrideaandrijving. Daarom hebben we onze nieuwste, compacte SUV voorzien van de nieuwste hybridetechniek. Onze geavanceerde 1,5-liter hybridemotor is het hart van de Yaris Cross. De krachtbron springt niet alleen uiterst zuinig om met brandstof en stoot daardoor weinig CO2 uit, maar hij levert zijn trekkracht en vermogen bijzonder direct en soepel. Een overtuigende combinatie.

GA-B-platform garandeert veel rijplezier

De Toyota Yaris Cross staat op het nieuwe modulaire voertuigplatform Toyota New Global Architecture (TNGA). Ook de Toyota C-HR, Toyota Corolla en Toyota RAV4 profiteren van dit platform. Belangrijke voordelen is dat het zeer stijf is en een laag zwaartepunt heeft. Autoliefhebbers weten wat dit betekent: een direct stuurgedrag en een wendbaar karakter. Kortom: veel rijplezier. De Yaris Cross staat net als de nieuwe Yaris op het GA-B-platform: een variant van het TNGA-platform speciaal voor modellen in het B-segment.

09-Toyota-ontlhult-gloednieuwe-Yaris-Cross-een-slimme-SUV-in-het-B-segment.jpg
Gaat u mee op deze spannende rit?

Meld u aan voor de Yaris Cross-nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws als eerste.

Houd me op de hoogte