9,4
418 beoordelingen
Terug naar overzicht
835_TO_Toyota_Culemborg_Kerstkaart 2021_A5_WT3.jpg

EINDEJAARSSHOW FEESTMAAND – AANBIEDINGEN & EINDEJAARSLOTERIJ

Eindejaarsshow aanbiedingen en prachtige prijzen

835_TO_Toyota_Culemborg_Kerstkaart 2021_A5_WT3.jpg

Het bijzondere jaar 2021 loopt ten einde en traditiegetrouw sluiten wij het jaar af met onze Eindejaarsshow. Tijdens deze laatste weken van het jaar profiteert u van scherpe acties en aanbiedingen.


Eindejaarsshow aanbiedingen en prachtige prijzen

Bij aanschaf van een nieuwe Toyota of een voorraadauto kunt u rekenen op het scherpste voordeel en een hoge inruilprijs. Daarnaast treft u bij ons een groot aanbod goede, gebruikte auto’s. Koopt u tijdens de Eindejaarsshow een nieuwe Toyota of occasion, dan kunt u rekenen op een uitstekend (inruil)voorstel én doen we u daarnaast nog staatsloten cadeau. Wellicht gaat u het nieuwe jaar in met de jackpot!

We maken het extra feestelijk met de Eindejaarsloterij!

Want bij iedere aankoop tijdens de Eindejaarsshow in onze showroom maakt u met uw factuurnummer automatisch kans op één van de stijlvolle Nespresso koffiemachines waarmee u in een handomdraai een lekkere kop koffie kunt zetten.

Kom langs

Alle reden dus om tijdens de Eindejaarsshow langs te komen in onze showroom. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit, goed advies of het bespreken van diverse mogelijkheden voor (private)lease. Zien wij u ook?

Graag tot ziens en via deze weg het allerbeste voor 2022!

Namens het Team van Toyota Culemborg