9,4
419 beoordelingen
Terug naar overzicht
Header yaris 1140x420.jpg

Doe de Toyota Energy Challenge

En maak kans op een vakantie

Toyota is al ruim 20 jaar pionier in duurzaam rijden. In onze hybride modellen – waarvan er inmiddels meer dan 15 miljoen stuks gebouwd zijn – rijd je met een zuinige benzinemotor én een elektromotor. En die werken naadloos samen voor ontspannen, comfortabele en duurzame kilometers. Zonder te stekkeren, want de auto laadt zichzelf op. Hoogste tijd dus om Toyota hybrid zelf te ontdekken.

Duurzaam rijden is nog nooit zo leuk geweest

Over rijden in een Toyota hybrid kunnen we uren praten. Maar veel beter is het om het zelf een keer te beleven. De souplesse. De fluisterstille power vanuit stilstand. Het relaxte cruisen. Allemaal even lekker. Dat moet je een keer meegemaakt hebben. Dus daar hebben we iets heel leuks voor bedacht: de Energy Challenge. Die kun je bij elke Toyota dealer doen. Bel ze maar voor een afspraak, dan zetten ze een Toyota (Yaris) hybrid voor je klaar om een mooie route in de buurt mee af te leggen.

Yaris neus 555x249.jpg
The game is on…

Tijdens de Energy Challenge gaat het maar om één ding: dat je tijdens de rit zoveel mogelijk elektrisch rijdt. Dat is de kunst, de sport en de uitdaging… Slimme software aan boord van de auto houdt je verbruik en je uitstoot bij en geeft je direct na afloop het resultaat. Scores van meer dan 50% elektrisch liggen binnen handbereik. Tenminste, als je ’t een beetje slim aanpakt…

Doe de Energy Challenge Meer over hybride
Win een vakantie

Duurzaam is hip. En veel leuker dan je denkt. Daarom maak je na deelname aan de Energy Challenge kans op een heel leuke en duurzame prijs: een heerlijke vakantie in een tiny house. Klein maar fijn, met alles erop en eraan. En tijdens de vakantie staat een gloednieuwe Toyota Yaris Hybrid voor de deur zodat je ook als je lekker op stap gaat om de omgeving te ontdekken, je nog steeds duurzaam bezig bent. Door tijdens de Energy Challenge 50% van de tijd of meer elektrisch te rijden, speel je automatisch mee voor de prijs.

tinyhouse-1140.jpg
Toyota hybrid denkt met je mee

Zoveel mogelijk elektrisch rijden, is makkelijker dan je denkt. Want een Toyota hybrid denkt met je mee. En is er op gemaakt om zo zuinig mogelijk te zijn. Als bestuurder kun je Het Nieuwe Rijden aanleren. Deze rijstijl helpt je soepel en comfortabel te rijden terwijl je ook nog eens bespaart op de brandstof en het onderhoud. Een Toyota hybrid slaat tijdens het remmen energie op waarmee de accu wordt opgeladen. En de motor schakelt automatisch uit zo gauw je tot stilstand komt. Om direct weer aan te slaan als je weer verder rijdt.

Yaris schuin voor 555x249.jpg
Doe de Energy Challenge Meer over hybride

In de onderstaande korte video's geeft autoliefhebber Fedor Lammers je 3 tips waarmee je je kans op een mooie vakantie in eigen land vergroot. Succes!

Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Doe de Energy Challenge Meer info over de Yaris Inschrijven Toyota nieuwsbrief