9,4
419 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-RAV4-interieur-navigatie-2.jpg

Deskundig advies: update je navigatiesysteem!

Veilig autorijden met goede navigatie

Veilig autorijden is makkelijker als je weet waar je naartoe gaat. Extra belangrijk in de donkere en drukke wintermaanden. En met een up-to-date navigatiesysteem maak je minder onnodig extra kilometers. Hoe hou je jouw navigatiesysteem helemaal bij de tijd? Onze expert geeft deskundig advies.

Wat maakt navigatie in de auto de moeite waard?

“Een goede navigatie verhoogt de verkeersveiligheid, vermindert stress, reduceert onnodig gereden kilometers en maakt rijden prettiger. Dat is zeker zo in de wintermaanden. Stel je maar eens voor: de zon staat laag, het is druk op de weg en misschien trekt er een regenbuitje over. Dan is het extra fijn onderweg op goede routebegeleiding te kunnen vertrouwen. Een modern navigatiesysteem is dan een uitkomst.”

toyota-corolla-cross-interieur-4-personen-dashboard-navigatie.jpg
Rijdersinformatie
Behalve routebegeleiding, wat doet een navigatiesysteem verder?

“De meest moderne systemen doen veel meer dan alleen routebegeleiding. Zo waarschuwt je navigatie voor onverwachte verkeerssituaties op je route en ben je tijdig op de hoogte van een ongeluk of gestremde afrit, zodat je daarop kunt anticiperen. Daarnaast is het fijn dat deze navigatiesystemen in het geval van files alternatieve routes kunnen uitstippelen. Zo kom je altijd op je bestemming.”

Multimedia Systeem Updates
Hoe zorg je ervoor dat jouw navigatiesysteem bij de tijd blijft?

“Af en toe worden digitale wegenkaarten verbeterd en gemoderniseerd. Het is dan ook handig om je navigatiesysteem te laten updaten. Normaal gesproken zien we een of twee kaartupdates per jaar. Met een bezoekje aan je Toyota dealer is jouw navigatiesysteem weer helemaal bij de tijd. ”

Toyota-Wintercheck-Navigatie-Display.jpg
Toyota navigatie update Inschrijven Toyota nieuwsbrief