Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

208 commentaren van in totaal 209 beoordelingen
Service
Jørgen Ros (Kesteren)
18/07/2018
10

Prettig bedrijf

Verkoop
Mevr. A. Wesselius (Culemborg)
17/07/2018
9

Ik ben bij Autobedrijf Helmond prima en deskundig geholpen bij de aanschaf van een lease auto. Goede uitleg, goede communicatie tijdens het proces en ook alle tijd genomen tijdens de uiteindelijke aflevering.

Service
Harry de Jong (Culemborg)
20/06/2018
10

De mensen van Toyota zijn zeer correct en buitengewoon prettig in de omgang. Op de werkzaamheden is niets aan te merken.

Service
Gijs Kramer Freher (Meteren)
25/05/2018
9

Goede service en verstand van zaken. Zeer klantgericht.

Service
Frank Weijers (Culemborg)
24/05/2018
10

Goede persoonlijke service. Ze kennen je bij naam en dat is als klant erg prettig

Service
Konings (Wamel)
17/05/2018
9

Fijn bedrijf met een goede service. Kon snel terecht met een klein probleem en een adequate oplossing. Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
E.J.Zandvliet (Culemborg)
16/05/2018
10

Uitstekende bediening en vriendelijk en behulpzaam personeel. Technische kwaliteit op een hoog niveau.

Service
Mevrouw Kleijn
04/05/2018
9

Ik ben een zeer tevreden klant. Iedereen isd behulpzaam en je wordt hier nog echt als klant behandeld.

Verkoop
Gerard en Selma (Asperen)
02/05/2018
10

Goede service, vriendelijk personeel, afleveren auto zeer tevreden, goede uitleg over private lease en afhandeling hiervan.Een zeer goede Toyota Dealer, die zeer klantvriendelijk is..

Service
Magda Stekelenburg (Beusichem)
25/04/2018
9

Omdat we zeer tevreden zijn over zowel het personeel als de ingevoerde werkzaamheden en de service.

Service
Dhr. Richter (Culemborg)
18/04/2018
8

Service en klantvriendelijkheid zijn uitstekend

Service
Peter Teunissen (Geldermalsen)
18/04/2018
9

goede service en klantvriendelijk.

Service
Arie en Ria Driessen (Culemborg)
05/04/2018
8

Helmond is een prettige dealer. Goed, vriendelijk en bekwaam personeel.

Service
H VAN DER WAL. (4116DB 6 Buren.)
05/04/2018
10

Zeer goed bekent met veel ervaring.

Service
Henk van Woerkom (Culemborg)
23/03/2018
10

Ik word altijd geweldig, vriendelijk en professioneel geholpen!

Service
D Blokzijl (Culemborg)
21/03/2018
10

Top dealer, denkt mee met de klant.

Service
Jack Spithoven (Culemborg)
21/03/2018
8

Natuurlijk is autobedrijf Helmond een onderneming. Zakelijkheid speelt daarom een rol. Echter in de contacten met het bedrijf en medewerkers is er ruimte om de zakelijkheid heen. Ik heb het gevoel dat gezonde winstnastreving prevaleert boven uiterste winstnastreving. Dit in de trend van: " Liever langer een goede klant dan nu de hoofdprijs voor deze transactie". Daarom, behalve de aanschaf van de eerste auto in 1983, slechts eenmaal zaken gedaan met een andere Toyota dealer.Wat daardoor ook gaat meespelen is dat je het bedrijf en de mensen goed kent. Eigenlijk een zichzelf versterkend proces.

Service
Maria Berendsen (Culemborg)
14/03/2018
10

Snel en goeie service. Prettige sfeer!

Service
R. van Dalen (Culemborg)
14/03/2018
10

We worden altijd correct behandeld (inmiddels ongeveer tien jaar bij deze garage) waarbij vriendelijkheid voorop staat. Vantevoren wordt bij reparaties uitgelegd wat men wil gaan doen en wat de geschatte kosten zijn.

Service
Rob Rijksen (Culemborg)
07/03/2018
10

Je wordt er goed geholpen!

Service
J. Rijswijk
07/02/2018
10

Staan altijd voor je klaar en zijn zeer vakkundig.

Service
Mevr B Brouwer (Almere)
12/01/2018
8

Prettige sfeer, goede vakmensen

Service
Anoniem
29/12/2017
9

IK heb geen grote problemen gehad met mijn auto, in voorkomende gevalle ben ik prima behandeld.Goede service tegen redelijke kosten.

Service
Cor de Heus (Culemborg)
13/12/2017
9

Klant vriendelijk. Vooraf prijsopgave indien van toepassing. Uitstekende service. Al jarenlang voor ons een vertrouwde garage.

Service
wv van straten (vianen)
29/11/2017
10

zeer netjes

Service
Hans van Zanten (Culemborg)
22/11/2017
10

ServicegerichtKlantvriendelijkInteger en betrouwbaarPositieve uitstralingTechnisch onderlegd

Verkoop
Anoniem
08/11/2017
10

Goede service,vriendelijk personeel en zeer vak bekwaam.

Service
mevr g.j. van wingaarden (culemborg)
26/10/2017
10

wij komen hier al jaren hoop hier nog jaren tekomen

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Nooit klachten over afhandeling reparaties.

Verkoop
C. de Rooij (Culemborg)
24/10/2017
9

Op het oog en bij binnenkomst een mooie showroom.Vriendelijk ontvangst door de medewerkers en een fijne manier van omgang.Alles over de auto werd goed uitgelegd.Kortom zeer tevreden.

Service
Wim D. (Culemborg)
19/10/2017
10

goede garage en bijzonder goede service. Goed en hulpvaardig personeel.Jammer dat de showroom is verbouwd/aangepast. De oude opstelling vond ik gezelliger en beter overzichtelijk. Kan Helmond niets aan doen moet voor Toyota.

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Vriendelijke mensen. Eerlijk. Waardering voor vaste klanten. Geen poespas.

Service
Ron de Vries (Bussum)
04/10/2017
9

Prettige garage met fijne sfeer en vakkundig en vriendelijk peroneel. Mogelijk om afspraak te maken voor APK en grote beurt en onder genot van een kopje koffie en de krant daarop te kunnen wachten.

Verkoop
R.W. Hiddingh
02/10/2017
10

Top geholpen. Een bedrijf waar je je klant voelt en als klant wordt behandeld.

Service
Frans Coljé (Woerden (werk in Buren))
13/09/2017
8

Helmond is een keurige Toyota dealer, klantvriendelijk, komt haar afspraken na en verleent prima service.

Service
H van Ewijk (Culemborg)
13/09/2017
7

Een prettige garage en de koffie is goed

Verkoop
A.S. Collé (Culemborg)
06/09/2017
10

Gewoon een goede en betrouwbare zaak. Aardige mensen. Hier wordt men correct behandeld. Alles gewoon duidelijk. Mooi familiebedrijf. Hier al meerdere nieuwe auto's gekocht. Een aanrader voor iedereen die een auto zoekt.

Service
H.Fengler
06/09/2017
10

Onze ervaring met het bedrijf is bijzonder goed.Men heeft oog voor de klanten om deze op een plezierige en vakkundige manier te woord te staan. En men is te allle tijden zeer correct.

Service
Anoniem
31/08/2017
10

Vriendelijke medewerkers, nakomen afspraken

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Ze nemen hun klanten serieus, klachten en problemen worden serieus genomen en professioneel en vrij snel opgelost. Klantvriendelijkheid staat voorop. Hele fijne ervaring bij deze dealer

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
9

De persoonlijke benadering.

Service
Ton van culenborg (Erichem)
26/07/2017
10

Goed en deskundig personeel

Service
Anoniem
24/07/2017
10

De behandeling van het balie personeel is zeer correct, de auto wordt schoon teruggeven uit de werkplaats en nooit klachten over reparaties.

Verkoop
HJ Joke Koning (IJsselstein)
20/07/2017
10

De heren van Helmond en zijn personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam met onze verlangens,

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
10

Prima service, klantvriendelijk, lekkere koffie en staan altijd klaar voor je

Service
Anoniem
13/07/2017
8

Om te beginnen wil ik het volgende kwijt: op de website stond een hogere rekening dan ik uiteindelijk heb moeten betalen..... dus het kan ook mijn fout zijn geweest, maar vandaar mijn "negatieve" antwoord.
En verder: het was de eerste APK voor deze auto en de service was gewoon akkoord, niet te veel niet te weinig, gewoon goed.

Service
Maria Berendsen (Culemborg)
30/06/2017
10

Zeer klant vriendelijk, goeie service! ??

Service
Dhr. J.H.A. Franken (Culemborg)
27/06/2017
9

Een klantvriendelijke organisatie met vakbekwaam personeel.

Service
G. Kramer Freher (Meteren)
27/06/2017
10

Correcte afhandeling en uitstekend vakmanschap

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Prima service, correcte behandeling

Service
Cor, ds Zo ere (Voorthuizen)
21/06/2017
10

Keurig gsbolpen

Service
Anoniem
12/06/2017
10

Het is een goed en erkend bedrijf!

Verkoop
Carlo van Schaik (Culemborg)
12/06/2017
10

Bij Autobedrijf Helmond V.O.F. wordt je vakkundig en klantvriendelijk geholpen.
Ze luisteren naar mijn wensen en adviseren hierop de perfecte auto.

Service
Peterjan Blokzijl ( Culemborg )
06/06/2017
10

Gewoon vriendelijke mensen goede service en lekkere koffie

Service
Anoniem
26/05/2017
9

De servies en bediening zijn uitstekend, de medewerkers vriendelijk en altijd bereid om wat extra te doen.

Service
Anoniem
18/05/2017
8

De service en persoonlijke benadering zijn perfect. Ook de uitstraling van het bedrijf

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Prima bedrijf, professioneel en snelle service

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Goede service en prettig contact.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Nog een lekker klein familiebedrijf waar je goed wordt geholpen.

Service
B. Penn. (Culemborg.)
03/05/2017
9

Behandeling en uitvoering van opdrachten geschiedt zeer correct en voorkomend.

Service
Simone Visser (Culemborg)
01/05/2017
9

Autobedrijf Helmond geeft persoonlijk inhoud aan service ten behoeve van de auto en haar eigenaar. De deur staat altijd open voor een vraag of verzoek tot even kijken naar de auto. En wanneer er daar een reparatie op volgt, kan dat snel ingepland worden en staat de vervangende auto klaar.

Verkoop
C. Reebergen (Culemborg)
19/04/2017
9

Persoonlijke en eerlijke service, goede voorlichting en ook zaken aanhalen die ik wellicht NIET leuk vind maar die wel (achteraf) ter zake belangrijk waren. Top!

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
8

Ik geef nooit een 10, maar het contact was erg plezierig. Het is een bedrijf wat staat voor het product wat ze verkopen. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Het moment had iets feestelijks!

Service
Arie en Ria Driessen (Culemborg)
05/04/2017
9

Wij vinden het een zeer goede dealer. Fijne mensen en een prima service.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Gewoon de beste en meest persoonlijke Toyota garage van Nederland.

Verkoop
j .du Croix (Culemborg)
08/03/2017
10

behulpzaam bij vragen

Verkoop
M. Van Onzenoort (LEERDAM)
08/03/2017
8

Service klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
02/03/2017
10

Prima service, prettige contacten

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
Dhr. Van Heeswijk (Veghel (werkt in Culemborg))
01/03/2017
9

Zeer correcte behandeling, volgens afspraak en snel geholpen.

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
10

Het hele team is vakkundig en attent. Toyota mag zich gelukkig prijzen met zo'n dealer.

Service
Anoniem
14/02/2017
10

Dit bedrijf staat voor betrouwbaarheid.Men wordt nog persoonlijk geholpen. Afspraken worden keurig nagekomenDit bedrijf is een dikke 10 waard.

Verkoop
Simon Koekkoek (Culemborg)
14/02/2017
10

komt betrouwbaar over en je krijgt de volle , vriendelijke , aandacht.
Ook na de aankoop is de service geweldig.

Service
Bert hazendonk (Culemborg)
26/01/2017
9

Afspraken worden goed nagekomen en met een persoonlijke benadering is dit prettig ook weet van te voren wat de kosten zijn.
Auto wordt netjes schoon weer teruggeven

Verkoop
C. Borgstijn (Culemborg)
12/01/2017
10

Geweldig bedrijf , je wordt er fantastisch geholpen en ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt

Verkoop
Anoniem
04/01/2017
9

Vriendelijk en kennis van zaken

Service
A.Veldt (Buren)
04/01/2017
10

Zeer prettige en correcte zaak.

Service
Beat Nideröst (Geldermalsen)
30/11/2016
8

Vriendelijke klantenservice, vakkundig onderhoud.

Service
Frans Coljé (Woerden (werk in Buren))
18/11/2016
8

Ik heb op 2 oktober mijn Auris naar de dealer gebracht voor een beurt.
Buiten dat ze op verzoek 2 reparaties hebben uitgevoerd hebben ze:
- de bankden op spanning gebracht (was hard nodig)
- De auto van binnen en buiten keurig schoongemaakt (was hard nodig)
- De navigatie een update gegeven met nieuwe kaarten
Op de rekening stond alleen de onderhoudsbeurt; keurig!

Service
Nelly Wammes (Culemborg)
18/11/2016
10

Alles klopt, perfecte dienstverlening door alle geledingen!

Service
P.J.HOFMAN (IJSSELSTEIN UT)
18/11/2016
10

DIT BEDRIJF IS HEEL CORRECT IN ALLES.

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Positieve ervaringen

Service
dhr A.J. van Culenborg (Erichem)
08/11/2016
9

goede service, vriendelijk je bent er geen nummer

Service
Anoniem
12/10/2016
10

Goede prijs kwaliteit, nette service, meedenkend en goede klantkennis.

Service
Ron de Vries (Bussum)
21/09/2016
10

Deskundig en vriendelijk personeel dat aandacht heeft voor persoonlijke wensen zoals het vroeg kunnen brengen van de auto met de mogelijk om te kunnen wachten tot de beurt of reparatie is voldaan onder het genot van een kopje koffie én de Telegraaf!

Service
M.M. Bakkenhoven ( Marcel ) (Culemborg)
31/08/2016
8

Ik wordt altijd correct en vriendelijk behandeld.
De klachten worden serieus genomen.

Service
H.Fengler (Culemborg)
05/08/2016
10

Ik ben uitermate tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden alsmede de service die het bedrijf in zijn totaliteit geeft.Uitermate correct en vriendelijk.

Service
Jolanda de Weijer (Zoelen)
19/07/2016
10

Uitstekende dealer, uitstekende service en zeer vriendelijk personeel !

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
9

Top dealer hebben kennis van zaken weten waar ze over praten

Service
P.F. Valk (Culemborg)
29/06/2016
9

worden altijd vriendelijk en correct geholpen

Service
Gijs Kramer Freher (Meteren)
22/06/2016
10

Correcte afhandeling en vriendelijk personeel . In de werkplaats werkt zeer bekwaam personeel.

Service
Bob Booij (Beusichem)
15/06/2016
9

komen de afspraken na. geen onverwachte kosten.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Uitstekende dienstverlening en klantgerichtheid door vriendelijk personeel.

Service
P blokzijl (Culemborg)
08/06/2016
10

Prima mensen en perfecte service
En lekkere koffie

Service
Anoniem
25/05/2016
9

10 is voor OLH, daarom 9

Service
Anoniem
18/05/2016
10

De mensen werken hard en houden zich aan afspraken.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Betrouwbaar, goede service.

Service
Jaa kok (culemborg)
11/05/2016
10

Altijd hebben ze tijd voor je.

Service
H. den Ouden (Leerdam)
04/05/2016
10

Ik word hier altijd vriendelijk ontvangen, er is duidelijkheid vooraf over de duur van de werkzaamheden en de kosten en dit wordt ook waargemaakt.

Verkoop
Paul Donkervoort (Culemborg)
29/04/2016
8

Het feit dat dit onze 3e Toyota is die wij bij garage Helmond gekocht hebben zegt dat wij zeer tevreden zijn over de garage en Toyota.

Service
Arie C. Wammes (Culemborg)
22/04/2016
10

Deskundig, vriendelijk, zeer service gerichte receptie en uiterst deskundige monteurs!

Service
Ria Driessen (Culemborg)
18/04/2016
9

Een prima dealerbedrijf met vakkundig en aardig personeel. Zo hoort het.

Service
Anoniem
13/04/2016
8

Al lange tijd een tevreden klant. Wordt snel en correct geholpen.

Service
Anoniem
11/04/2016
10

Vriendelijke bejegening, er wordt meegedacht met de klant om tot een goede oplossing te komen. Vakbekwaam personeel.

Service
Anoniem
08/04/2016
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar, uitstekende service en zeer vakbekwaam.

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
9

Deskundig en vertrouwd goede services

Service
m.f Brouwer (Culemborg)
06/04/2016
9

Vriendelijke service komt afspraken na. Belt altijd als er wat is. Van te voren duidelijke prijsopgaaf.
Als je toyota bij de deze dealer is geweest weet je zeker dat je nog jaren veilig in kunt rijden.
Echt een eerlijke dealer

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Al meer dan 25 jaar klant bij deze dealer en al die tijd tot volle tevredenheid. Vooral door de klantvriendelijkheid, service en kwaliteit van zowel de receptie als de werkplaats.

Verkoop
Fred Rijnders (Culemborg)
23/03/2016
10

Prima geholpen en goed advies.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Zeer klantvriendelijk, duidelijke prijsopgave waardoor er achteraf geen verrassingen kwamen.
auto is keurig en schoon teruggegeven.

Service
Anoniem
24/02/2016
10

Klantvriendelijk, vakbekwaam, heldere communicatie, goede service.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Vriendelijke en correcte behandeling, laat n iets te wensen over

Service
Anoniem
17/02/2016
8

vriendelijk en tijd voor je hebben

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Ik word altijd keurig en vriendelijk geholpen . Zeer hulpvaardig.Zelfs op zaterdag word ik geholpen (vervangen van lampje)door de verkoper.

Verkoop
dhr. B. van Asselen (Vinkeveen)
17/02/2016
9

Plezierig en vriendelijk ontvangst. Ook tijdens het verkoopproces helder en duidelijk.

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Eerlijke en klantvriendelijke dealer. Personeel met verstand van zaken.

Service
Henk van Woerkom (Culemborg)
28/01/2016
10

Zeer goede en persoonlijke behandeling altijd klantvriendelijk.

Verkoop
Frans van Koppen (Culemborg)
25/01/2016
10

Goede voorlichting over de mogelijkheden. Vlot een auto gereserveerd. Goed advies over type en mogelijkheden. Vlotte afhandeling van de order. Nette aflevering van de auto.

Verkoop
C.M.B. Koning (IJSSELSTEIN (UT))
13/01/2016
10

Geweldige mensen die de afspraken na komen.

Service
A.Veldt (Buren.)
11/01/2016
10

Zeer correct bedrijf.

Service
Dhr. T. van Bemmelen (Culemborg)
30/12/2015
9

Ik heb zelf zeer goede ervaring met deze dealer. De jaarlijkse beurten verlopen goed voorbereid, soepel, vriendelijk en vertrouwd. Het enige minpuntje is dat ik door de jarenlange tevredenheid geen ervaring op doe met andere dealers en dus niet vergelijkend kan oordelen ;o)

Service
Simon Koekkoek (Culemborg)
30/12/2015
10

betrouwbaar en persoonlijkheid.
Vriendelijk personeel. Geven je een goed gevoel als klant zijnde.

Service
H.j.de kroon (Culemborg)
23/12/2015
10

Volledig tevreden over de behandeling.

Service
Wim D. van Dommelen (Culemborg)
16/12/2015
10

Goede sfeer en vakmensen die meedenken. Prima voor elkaar.

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
9

Ik heb niets klacht! Alleen is inruilprijs normaal,
terwijl ik ben 24 jaar bij Toyota Helmond! (vast klant)
Ik zien geen 1200 euro extra korting!
Zoals op web staat: Toyota Verso-S 1200 euro extra korting?

Service
Dhr. D. Valkenburg (Culemborg)
26/11/2015
9

goede service, vriendelijke benadering

Service
Anoniem
25/11/2015
8

Mooie garage met vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
18/11/2015
10

Alles altijd prettig, correct en volgens afspraak.

Verkoop
van Wyngaarden (Culemborg)
21/10/2015
9

Zeer klant gericht en nemen de tijd voor je bij het maken van de juiste beslissingen omtrent je auto.
denken mee en lopen niet te pushen om bepaalde optie extra toe te voegen

Service
G Kramer Freher (Meteren)
12/10/2015
9

Zeer goede en kundige afhandeling van het probleem

Service
A.C. Wammes (Culemborg)
23/09/2015
10

Alles klopt!

Service
Anoniem
17/09/2015
9

vriendelijke, persoonlijke bejegening

Service
loes van dooren (culemborg)
11/09/2015
10

altijd zeer correct behandeld

Service
Anoniem
26/08/2015
10

BEN AL MEER ALS 25 JAAR KLANT ANDERS WAREN WE ER NIET GEBLEVEN

Service
Fengler.H (culemborg)
26/08/2015
9

Omdat ik uitermate tevreden ben over het bedrijf en het personeel

Service
Maja Borg (Gorinchem)
26/08/2015
9

ik kom al jaren bij deze dealer. Dat zegt genoeg denk ik.

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
8

Hoogte inruilwaarde bepaald ook heel veel.

Service
Anoniem
19/08/2015
9

Persoonlijke en prettige benadering; klantvriendelijkheid. Makkelijk afspraken te maken, die ook worden nagekomen. Goede service.

Service
M. Berendsen (Culemborg)
23/07/2015
10

Betrouwbaar, zeer klant vriendelijk.

Service
Rene (Rumpt)
15/07/2015
8

Geen opmerkingen

Service
B. de Groot (Lopikerkapel)
08/07/2015
10

Goede service, denken met je mee!

Service
Anoniem
06/07/2015
9

Denkt mee, ook in het belang van de klant (kosten)

Verkoop
Anoniem
24/06/2015
9

Prettige betrouwbare mensen die altijd voor je klaarstaan

Service
Fam Westerveld (Beusichem)
24/06/2015
10

Omdat bij deze dealer afspraak ook echt afspraak is , en je de ouderwetse klant is koning gevoel krijg maar wel in een modern jasje.

Service
J.H.A. Franken (Culemborg)
24/06/2015
9

Tot op heden ben ik prima behandeld door de firma . Zowel bij mijn vorige verso als bij deze verso.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Intuitie

Service
Dhr. P.J.HOFMAN (IJSSELSTEIN UT)
17/06/2015
10

DIT IS EEN BEDRIJF DAT ZIJN AFSPRAKEN STIPT NAKOMT.
PRIJS AFSPRAKEN KLOPPEN MET REKENING ALTIJD.VRIENDELIJKE EN BEHULPZAME RECEPTIE.
HET ZIJN ONZE BESTE VRIENDEN, BIJNA FAMILIE DOOR DE JAREN HEEN .
DUS VOOR ONS EENS TOYOTA ALTIJD TOYOTA.

Service
H.v.d.Oosterkamp (Culemborg)
17/06/2015
10

Nog maar een keer: HET IS EEN HEEL GOEDE GARAGE, MET UITSTEKEND PERSONEEL, EN EEN BUITENGEWOON GOEDE BETROUWBARE SERVICE.

Service
Anoniem
04/06/2015
10

Betrouwbaar, goed werk, duidelijk, prettig in contact.

Service
Anoniem
28/05/2015
10

Klantvriendelijke dealer, persoonlijke aandacht en goede service. Al jaren klant en zal dit voorlopig zeker blijven. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Verkoop
Anoniem
27/05/2015
9

Informatie was goed. Vertrouwen in de dealer.

Verkoop
J a a kok (culemborg)
20/05/2015
9

Dir. en medewerkers staan altijd voor je klaar

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
8

Klantvriendelijk, heeft eerlijk aangegeven dat de Verso S die wij nieuw gekocht hebben een model is waar Toyota mee gaat stoppen. Goede inruilprijs t.o.v. vier andere Toyota dealers.

Verkoop
Jan Burger (Culemborg)
29/04/2015
9

Service is goed, mensen zijn vriendelijk en welwillend, blijven geduldig.

Service
H van der Wal. (Graventoren 6 4116Db Buren [gld])
02/04/2015
9

Dat alles perfect word gedaan.

Verkoop
Ank van Gasteren (Culemborg)
31/03/2015
10

Erg goede begeleiding en aandacht voor de eisen van de klant

Service
G. Huisman (Culemborg)
26/03/2015
9

zo vriendlijk mensen!

Verkoop
Jolanda de Weijer (Zoelen)
13/03/2015
10

Ben al jaren klant. Nu aflevering van 3e nieuwe auto. Uitgebreide, vakkundige en zeer vriendelijke uitleg bij aflevering. Na week werd ik gebeld, hoe de auto beviel, of ik nog vragen had of nog extra uitleg wilde, dan was ik altijd welkom. Maar deze service, vakkundigheid en vriendelijkheid is kenmerkend voor t hele Toyota Helmond team van eigenaar, verkoper, baliepersoneel tot alle monteurs toe en maakt niet uit of je nu een nieuwe auto koopt, auto brengt voor een servicebeurt of alleen een lampje laat vervangen. Daarom is een 10 het enige juiste cijfer voor dit team!!

Verkoop
J.a van den Oever (Leerdam)
11/03/2015
9

Goede en correcte behandeling en prettig zakendoen.

Service
Jan Kok (Culemborg)
23/02/2015
9

Dir. en pers. staan altijd klaar met goede raad/

Service
Rob Rijkjsen (Culemborg)
27/01/2015
9

Begripvol en vriendelijk geholpen.

Verkoop
Anoniem
21/01/2015
8

Zeer goed geholpen, en de verkoper heeft een prima uitleg gegeven over de auto tijdens de aflevering.

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
10

De correcte en vriendelijke ontvangst bij het kopen van de nieuwe auto en bij de aflevering daarvan. Bij de aflevering van de nieuwe auto stond deze onder een hoes in de showroom en ik kreeg nog een fles wijn in een mooi kistje met kurkentrekker cadeau. Het gaat niet om de wijn, maar om de wijze waarop aandacht aan alles is besteed.

Service
Simon Koekkoek (Culemborg)
14/01/2015
10

zeer vriendelijk en behulpzaam.
Goede service en komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
24/12/2014
10

service is perfect ,afspraken worden keurig nagekomen ,personeel is hulpvaardig en vriendelijk

Service
Bert Dijkhuizen (Culemborg)
10/12/2014
9

duidelijke afspraken worden na gekomen, mee denken daar houd ik van. kortom een fijne dealer!

Service
Petra Stijnen (Culemborg)
09/12/2014
10

Vriendelijk en kundig personeel, vrijblijvend advies. Ze nemen de tijd voor je.

Service
Dhr. H.v.d.Oosterkamp (Culemborg)
03/12/2014
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en heb nog nooit problemen gehad.

Verkoop
H.J. Koning (IJSSELSTEIN)
02/12/2014
10

Het is een geweldig team. We zijn al jaren zeer tevreden met deze dealer. Uitstekende service.

Service
arend van zoelen (culemborg)
01/12/2014
9

Vele jaren tevreden relatie met dealer

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
9

Goede, vriendelijke en persoonlijke behandeling

Service
A. Rijswijk (Culemborg)
20/10/2014
8

Ze kennen de klanten.
Ik gebruik mijn auto voor mijn werk en kan niet zonder.
Denk dat als ik echt in de penarie zal zitten dat er zelfs na werktijd nog word gezocht voor een oplossing.(leenauto)
Waarom dan toch een 8 en geen 10.
Ik word op een juiste en correcte manier behandeld.
Ze hebben mij met mijn huidige auto perfect geholpen. (dat is een dikke 10)
Ik vind 8 een heel mooi correct cijfer voor deze dealer.
Had ik deze vroeger op school maar allemaal gehaald.

Vriendelijke groet,
A. Rijswijk

Service
H. Streef
15/10/2014
10

Het is goede auto bedrijf en ik blijf daar auto kopen tot ik niet meer kan rijden...

Service
Anoniem
08/10/2014
8

goed

Service
Anoniem
08/10/2014
10

Wij worden altijd vriendelijk en correct geholpen

Service
Van Dillen (Utrecht)
08/10/2014
8

Betrouwbaarheid

Service
Vollmuller AJ (Culemborg)
08/10/2014
9

klantvriendelijken goede behandeling

Service
Dhr. C.H. de Heus (Culemborg)
30/09/2014
8

Kwaliteit, service, klantvriendelijk!!!!!

Service
Anoniem
29/09/2014
8

Service is goed

Service
h.fengler (Culemborg)
29/09/2014
10

Omdat het een zeer vertrouwelijk en vriendelijk bedrijf is.

Service
Anoniem
24/09/2014
8

Vriendelijke uitstraling

Service
Wim Dingemans (Culemborg)
24/09/2014
9

Vriendelijke mensen goede uitleg over ontwikkelingen van nieuwe modellen staat voor mij bekend als een goede garage jammer dat mijn handgreep toen ik in wilde stappen vet was.

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Het personeel van de garage is erg vriendelijk, correct en hulpvaardig en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Ze zijn vakkundig en vriendelijk

Verkoop
John Pels (Culemborg)
19/09/2014
8

betrouwbaar en eerlijke dealer met goede service

Verkoop
R.L.Puister (Geldermalsen)
19/09/2014
8

tevreden maar er moeten altijd prikkels blijven om nog hoger te komen.

Service
Anoniem
10/09/2014
9

een garage met respect en en aandacht voor de kopers ,ook voor de vrouw en dat maak je niet altijd mee,

Service
Anoniem
09/09/2014
8

Ik vind een 8 al een hoog cijfer

Service
Anoniem
08/09/2014
10

Ik ben tevreden over alle aspecten van de dienstverlening.

Service
Dhr. JFC van Koppen (Culemborg)
08/09/2014
9

Ik voel me er thuis. Ik word altijd vriendelijk geholpen. Over afspraken kan altijd worden gesproken. Aandacht voor de klant.

Service
Anoniem
28/08/2014
9

Zeer tevreden!

Service
Anoniem
27/08/2014
10

Optimale klantvriendelijkheid, duidelijk en behulpzaam.

Service
Maja Borg (Gorinchem)
26/08/2014
10

Ik ben heel tevreden over deze dealer. Als je in Gorinchem woont en in Culemborg steeds een nieuwe auto koopt zegt dat genoeg toch?

Service
Anoniem
20/08/2014
9

Persoonlijke aandacht, behulpzaam en service.

Service
Rinus Broekhoff (Asperen)
20/08/2014
9

Goede service, vriendelijke mensen, duidelijke prijsopgave vooraf. Kundig en zorgvuldig.

Service
Anoniem
14/08/2014
9

klant vriendelijk, deskundig personel

Service
A. Veldt. (Buren.)
06/08/2014
10

Zeer tevreden, prima zaak.

Verkoop
Reesink Henk (Culemborg)
06/08/2014
10

Dealer is niet opdringerig, luistert naar argumenten, denkt mee, prijstechnisch gunstig,prettige locatie,niet al te groot maar toch ruime keus,monteurs bijzonder prettig,receptioniste bijzonder vriendelijk en correct. Ook mijn echtgenote voelt zich prettig als zij het bedrijf bezoekt. Alom lof

Service
Anoniem
05/08/2014
9

Prima in orde

Service
M.T. Berendsen (Culemborg)
05/08/2014
10

UITSTEKENDE SERVICE EN ZEER KLANT VRIENDELIJK!

Service
F.P.M. van Gestel (Culemborg)
04/08/2014
7

prima seervice hartelijke ontvangst

Service
Jan van Hoof (Culemborg)
04/08/2014
10

doen wat ze zeggen, vriendelijk, professioneel

Verkoop
Anoniem
31/07/2014
9

Servicebeurten bij Toyota Helmond is uitstekend

Service
Dhr. M.M. Bakkenhoven (Culemborg)
29/07/2014
8

Nette garage. Nette uitstraling. Netjes en rustig geholpen.
En ja waar gewerk wordt worden ook foutjes gemaakt
en als het naderhand recht wordt gezet ben ik tevreden.

Service
Mevr. Verleur (Culemborg)
16/07/2014
10

Prima personeel, geen onverwachte verassingen en nog nooit terug hoeven gaan omdat iets niet was gebeurd.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

ben tevreden maar niet meer dan dat

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Betrouwbaar, duidelijk, netjes, vriendelijkheid.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

De mensen van Toyota Helmond Culemborg zijn vriendelijk en geven op tijd door als er tijdens een beurt/apk een wijziging in de werkzaamheden moet plaatsvinden.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.